[]

ingiltere aktarmali new york

arkadaslar daha once de sorulmustur farkindayim ama tatmin edici bir cevap bulamadim malesef.
soru su:
heathrow da 2 saatlik bir aktarma yapip new york a gidecegim. ingiltere benden vize isteyecek mi?
genelde duydugum ve benim de dogru bildigim sey, gumrukten disari cikmadigim surece vizeye gerek olmadigi ama ingiltere nin sitesine bakinca transit vize gerektigi soyleniyor. sonra bir baskasi cikiyor yoo ben hic bisi yapmadan gittim vize de almadim diyor. oteki cikiyor benim arkadasimi tutukladilar araya adam soktuk bilmemne diyor. kafayi yedim burada. nedir bunun dogrusu arkadaslar?

 
benim bildiğim gerek yok. İngiltere'den emin olmasam da böyle bir durumda gerek olmadığından eminim. Ancak havayolu şirketinden bilgi alabilirsin


  • protector  (29.08.13 23:59:26) 
hayır gerek yok,istemeyecek.
nerede yazıyor?

  • jimjim  (29.08.13 23:59:36) 
ayrıca uk border agancy'yi arayabilirsin; çok çok yardımcı oluyorlar, tel.lara çıkıp güzel güzel cevap veriyorlar.


  • jimjim  (30.08.13 00:00:25) 
hayır hocam. vizeye gerek yok. amerikan vizen varsa ve aktarman farklı havalimanlarından değilse ayrıca bir vize almana gerek yok. 2011 ve 2012'de londra aktarmalı olarak istanbul-chicago ve new york-istanbul uçuşları yaptım. hiç sorun yaşamadım.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (30.08.13 00:07:04) 
aynı durumu ben yaşadım, vizeye gerek yok, korkma. Sitede gördüğüm yazı yüzünden ben de korkmuştum ama abd vizen olduğu sürece sorun yok. hatta ben yanlış terminale gidip yanlış sıraya girip 2 kere güvenlikten geçmiştim.


  • innerbliss  (30.08.13 00:13:59) 
uk border agency nin sitesinde do i need a visa kisminda direct air transit visa niz olmasi gerekiyor diyor da o yuzden killandim bu kadar.

tesekkurler net cevaplar icin.
  • chavezding  (30.08.13 00:14:13) 
bileti aldığın havayolunu ara sor


  • desdinova  (30.08.13 00:31:12) 
Aktarmanin ertesi gune dusmediginden emin olun. Benim donus biletimin aktarmasi bir gun sonraydi (satarken uyarmadilar), havaalanindaki gorevli "bu biletle donus icin vizeye ihtiyaciniz var, bileti degistirin" demisti.


  • giotine  (30.08.13 00:36:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.