[]

İddaa acemisi ve yarıda kalan maç

AZ - Atromitos maçı hakkında soracağım.

"57. dakikada teknik bir arıza dolayısıyla stadyumda yangın çıkması sebebiyle karşılaşmanın Fransız hakemi Antony Gautier mücadeleyi tatil etti. UEFA'dan yapılan açıklama göre karşılaşma yarın TSİ ile 12:00'da kaldığı yerden seyircili olarak devam edecek."

Bu durumda kuponda hangi sonuc kabul görecek, kupon iptal mi olacak?

Maç 0-1 deplasman takımı lehine devam ediyordu.

 
kuponda bu maçın tutmuş kabul edilecek ve oranı 1 olarak kabul edecek. diğer maçların tuttuğu taktirde paranı alabileceksin.


  • fuerteventura  (29.08.13 22:36:15) 
24 saat içinde oynanırsa o sonuca göre, 24 saat içinde oynanmazsa o maç yokmuş gibi hesaplanıyor kupon.


  • kivanc1  (29.08.13 22:36:33) 
iddaa'nin resmi sitesinden;

f) Bir karşılaşma iptal edilir veya ertelenirse ve karşılaşmanın nihayet oynandığı tarih program'da resmi olarak
belirtilen günü takip eden takvim gününden (müsabakanın oynandığı ülkenin yerel saatiyle) daha sonraysa veya ev sahibi ya
da deplasman takımının hangisi olduğu ile ilgili değişiklikler yapılır veya rakiplerden biri değişirse, tüm bu hallerde
iştirakçilerin karşılaşmanın ilk golünü atana yönelik bahisleri kabul edilir ama oran bir (1,00) olur.
  • theduffman  (29.08.13 22:40:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.