[]

numaraları karışmış (silinmiş) winrar part'ları nasıl düzeltilir

arkadaşlar selam,

elimde 48 tane rar part'ı var,
46 tanesi 238 MB,
1 tanesi 174 MB (sanırım bu sonuncu parça)
1 tanesi de 32 kB (bu da sanırım inf gibi bir şeydir)

ancak hafıza kartında taşındıkları için ve hafıza kartının dosya sistemi farklı olduğu için sistem bu dosyaların isimlerini değiştirilmiş, yani hangi part kaçıncı sırada, hepsi gitmiş, random isimli dosyalar olmuşlar...
ben bu dosyaları winrar ile açtım, gayet güzel açılıyor..

yani sıralamayı elimle yazsam tekrardan, çalışacak 48 part da...

ama hangi dosya kaçıncı part'tı, bilmem imkansız tabii ki...

bunun bir yöntemi var mıdır, nasıl yapılır...

 
dosyaya sağ tık > özellikler kısmında oluşturma, değiştirme tarihleri falan karşılaştırılabilir aslında en düz mantık dahilinde.


  • patr  (29.08.13 04:08:26) 
kafanıza göre sıralayın ve o 174lük olanı sona koyun. bence oluru var.


  • mosakale  (29.08.13 04:20:26) 
iyi de numaraları winrarda değişmiyor ki. hepsinin isimleri farklı bile olsa winrar hex olarak tarayıp buluyor. ya da bende mi öyle?


  • cetoxim  (29.08.13 07:57:46) 
klasör görünümünü ayrıntılar olarak değiştirin. sonra dosyaları oluşturma tarihine göre sıralayın, muhtemelen indirilme sıralarına göre sıralanacaktır. eğer indirirken karışık inmediyse sorun olmaz.


  • himmet dayi  (29.08.13 08:11:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.