[]

İçinden çıkılmaz smartphone sorusu !!

iphone 4 kullanıcısıyım. iostan sıkıldım. ios 7 gelse bile biraz olsun sıkıldım. sorum şu;

iphone 5 mi alayım(işim garanti olsun) yoksa htc one mı alayım? bir bilen bir fikri olandan mantıklı yorumlar duymak isterim.


 
s4. one bekledim aylarca ama onun ağırlığı ve aluminyum kasanın sıcaklığı illallah dedirttirir.


  • carnicero  (28.08.13 22:17:54) 
2 aydır falan iphone5 kullanıyorum. sıkıldıysan bile mantığını seviyorsan ios'un git iphone5 hatta bekle yeni çıkacak neyse ondan al. 3 aydır bilgisayar kullanmıyordum. telefon bile daha güzel geliyor, windows'tan tiksindim. hoş android'i zaten hiç sevmemiştim.
telefon takılıp durduğunda, işletim sistemi şişip kasmaya başladığında kafayı yiyeceksin çünkü. tabii şarjın az dayanmasından iphone'la yemiyorsan... :)

  • flamesoul  (28.08.13 22:31:46) 
bende 2bucuk sene iphone 3 kullanip sonrasinda guncelleme sorunu baslayinca gecen sene 4s aldim. yaklaşık 6 ay sonra ios tan sıkıldığımı hissedip samsung s3 aldim. fakat instagrami ve diger sosyal medyayi cok fazla kullanan biri olarak olmaz olsun android diyorum. iosta olan çoğu app androidte yok. sözlüge mobil girmek ayni fakat duyuruda anasayfa sekmesi calismiyor. ve birsürü sorunla karşılaştım. hatta dayanamayip ipod touch 4.nesil almistim ama yok yani olmuyor hic bisey bi iphone in yerini tutmuyor tatilim bittiginde de yeniden iphone alicam.

diyecegim iphone 4te yavaslama ve guncelleme sorunu yasamana biraz daha var fakat çok iyi dusun benim gibi bin liran çöpe gitmesin.
  • camiroquay  (28.08.13 22:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.