[]

jdownloader hakkında..

bu programı yeni kullanmaya başladım fakat çoğu zaman link eklediğimde mevcut değil yazısı çıkıp indirmiyor. bilen bilir kırmızı oluyor. 1 haftadır kullanmaya çalışıyorum fakat sadece dun bişeyler indirebildim. bunun nedeni nedir?




 
iki sebepten kirmizi olabilir.

birincisi, dosya rapidshare serverindan silinmistir
ikincisi de, bir seyler indirmissinizdir, sonraki dosyayi indirmek icin count yapmaktadir. o count esasinda rapidshare'in 'sen bir saatte cok download yaptin, 32 dakika bekle bakalim' count'udur. count sirasinda da kirmizi gozukur. onun disinda bilemiyicigim.
  • yirtik foto  (24.03.09 16:26:09) 
önce teşekkürler cevap için. dosyanın rapid'den silinmiş olmadıgına eminim. bekleme süresi olmadıgına da eminim çünkü öyle bir durum olsa bile uyarı veriyor. bambaşka görüşleri olanlar da varsa bahtiyar olacağım.


  • bir yudum homo sapiens  (24.03.09 16:38:09) 
peki linki dogru eklediginize emin misiniz?

cunku meslea bazen link kisa gorunsun diye soyle veriliyor:
www.rapidhsre.com/...../hebe.rar ama esasinda hyperlinki daha uzun bisidir.
kopyala yapistir yaparken siz de kisa linki aldiginiz icin problem oluyordur.

?
  • yirtik foto  (24.03.09 17:19:05) 
teşekkürler sorun buymuş. ama bu biraz garip misal 20 partlık bir download yaparken tek tek bunlarla uğraşmak zor olacaktır.


  • bir yudum homo sapiens  (24.03.09 17:31:40) 
genelde serverdaki sıklıktan oluyor heralde..bazen rapidshare sitesinde de gidip gelmeler olabiliyor..geçen gün bana da olmuştu yaklaşık 10 gb indirdikten sonra..bilgisayarı lapatıp açtıktan sonra eski pırıl pırıl haline geri döndü..dene etkili olacaktır..

editimsi : sorun da hallolduysa küçük bi ayrıntı daha..dosya ekleme kısmına eklerseniz tek tek tüm linkleri kopyala-yapıştır-enter-kopyala-yapıştır silsilesiyle, tüm parçaları bi anda görür ve bir paket gibi indirirsiniz belki kolaylık olur biraz daha..
  • ceres  (24.03.09 17:36:29 ~ 17:38:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.