[]

Kedi Piresi İçin En Etkili Çözüm

nedir?




 
ense nahiyesinden uygulanan damla. ertesi güne pire falan kalmıyor. zararlı olduğunu söyleyenler de var ama ben görmedim. kimyasal bir madde, o yüzden de kedinin yalayamayacağı bölgeden dökülüyor. siz de kedinin damlalı yerlreine elinizi sürmez ve maddeyi yalayabileceği yerlerine taşımazsanız sorun olmaz sanırım. kedi bebekse ağır gelebilir, onlara sprey daha uygun. veteriner hekimden kaliteli olanından almanızı öneririm.


  • aggromela  (28.08.13 10:33:56) 
hamile veya emzirir veya çok ufak değilse dış parazit ilacı


  • kediebesi  (28.08.13 10:35:36) 
Yıllarca bu sorunu yaşayan biri olarak kesin çözüm,

Düzenli olarak (3ayda1 pirenin yoğunluğuna göre ayda1) :
Enseden uygulanan bitkisel içerikli pire damlası(öyle şişeden sıkılanlardan değil cam kapsul kırılarak tek seferlik uygulanan)
Yetersiz kalırsa sağlık bakanlığından onaylı bir firma tarafından evin ilaçlatılması standart boyutlarda bir ev için 15 dakikalık kokusuz zararsız bir işlem. Ücretide 100 TL civarında oluyor genellikle 6 ay garanti veriyorlar. İlacın zararsızlığı için söyledikleri cümle (ilaçlamadan yarım saat sonra yere elma düşerse alıp yıkamadan yiyebilirsiniz.)
  • mrmlq  (28.08.13 11:42:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.