[]

amcamın torunu

la bu küçük gavat beni facebooktan çıkarmış hiç facebookta bi şey paylaşmam 1 senedir çok nadir bir şeyler beğenirim falan yokum gibi bi şey yani bu çocuk beni niye çıkarmış acaba facebooktan diğer akrabalar ekli. 13-14 yaşlarında falan sanırım.

edit: bir de geçen sene aynı sınıfta olduğumuz her gün sohbetimiz olan bi kız da geçen beni facebooktan çıkarmış ben bilmeden yanlış bi şey mi yapıyorum lan acaba :s


 
sevgili yaptıysa akrabaları siliyordur. paylaştıklarını görmeyin diye.


  • ykyt  (27.08.13 20:40:38) 
13-14 yaşında bir mantık bekleme.

senin kim olduğunu hatırlamıyor bile olabilir.

ayrıca ben de aktif olmayan insanları siliyorum. sanki bir köşede durmuş casus gibi, sapık gibi bizi izliyorlar. tüylerim diken diken. ne gerek var?
  • mea maxima culpa  (27.08.13 20:41:52) 
Kapa Facebook u rahatla


  • ne nicki be  (27.08.13 20:47:09) 
beni 13 14 yaşında can eriği kardeşim sildi. erinmedim. tekrar ekledim. kabul de etti şerefsiz.


  • kargn  (27.08.13 20:53:08) 
şimdi amcamın torunu dediğin benim kuzenimin çocuğu oluyor.

8 aylık şimdi bu veletlerden biri. 12 sene sonra silsin beni facebooktan kırırım kafasını. olur mu öyle şey :P
  • mea maxima culpa  (27.08.13 20:56:41) 
@maxima

Büyüğe saygı kalmamış amk :@
  • fuerteventura  (27.08.13 21:00:14) 
@fuerteventura yav ben daha dün senin emekleme resimlerini bütün akrabalarla paylaştım, denize girerken resmini çektim.

sen buna karşılık bunu mu yaptın elin klavye tutunca :P
  • mea maxima culpa  (27.08.13 21:02:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.