[]

telefon sorusu/ s4 kullanıcılarına anket.

merhaba,

2 ay önce samsung s4 aldım. mükemmel fotoğraf çeken bu telefondan ziyadesiyle etkilendim. ne var ki 15 gün içinde aşırı ısınma ve yavaşlama problemleriyle gönderdim. geldi düzelmemişti bi daha yolladm. neyse şuan aradılar ve iade aldıklarını para iadesi ya da aynı yeni ürün verebileceklerini söylediler.
şimdi ben ne yapayım?

samsunglu kimselerle konuştuğumda herkes telefonuna aşık. kimse ısınıyor demiyor. sanırım kimseninki de benimki kadar ısınmıyordur. ancak yavaşlık konusunda aslında benzer şeyler var. nebleyim rehber uygulamalar biraz yavaş açılıyor gibi geliyor bana. bunu dediğim cağnım samsung kullanıcıları ise appledan sonra biraz öyle geldiğini söylediler.

s4 ekran genişliği kullanım kolaylığı fotoğraf kalitesiyle baktığım telefonlar arasnda epey iyi durumda. iphone 5 almak bana da bira saflık gibi geliyor. ama ben artık üzülmeyeceğim. deli gibi ısınmayan. yavaş olmayan bir telefon istiyorum. çok dertliyim be duyuru. ne yapayım ben?


s4 anketi ise şöyle:
-telefon sizce yavaş mı?
-ne yaparken ısınyor? internette gezinmece ve mesajlaşma ile yanak yakan sıcaklığa ulaşıyor mu?
-bazı uygulamaları kullanırken sorun yaşıyor musunuz?

 
android yavaşlamaya mahkum, s3 kullanırken format atınca 1-2 hafta her şey düzgündü sonra home tuşuna basınca 3-5 saniye bekleyecek hale geliyordu.

edit: arkadaşın dediği gibi cyanogenmod yavaşlamayı çözüyor. yavaşlamasın herşeyine de müdahale edemeyeyim bişey olmaz diyorsan iphone.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (27.08.13 15:41:17 ~ 15:48:57) 
-telefonda hız sorunu yok (CyanogenMod)
-gta 3, asphalt 6 filan oynarken ısınıyor anca
-akılda kalacak bir sorun hatırlamıyorum
  • mosquera  (27.08.13 15:44:13) 
eğer telefon şarjda iken internet ya da 3D uygulama falan kullanırsan ısınması normal. bunun dışında çok ısınıyorsa bir anormallik vardır. ama donanımsal bir hata olduğunu düşünüyorum. çünkü s4 kullanan 3 kişiden de böyle bir problem duymadım.

ben yavaşlayan telefon istemiyorum diyorsan iphone almak saflık değil akıllılık olur. ekranı küçük ama ona yapacak bir şey yok.

bir de yeni htc one'larda yavaşlama olmuyormuş diye duydum. ona da bakmak gerekir.
  • himmet dayi  (27.08.13 15:46:37 ~ 15:49:12) 
telefonu kullanma şekliyle alakalı o biraz bence. Isınıyor ama genelde oyun oynarken ve ekran uzun süre açık kalınca. Zaten sürekli tasarruf modunda kullanıyorum, o haliyle bile takılma ile karşılaşmadım hiç. Hatta çıkan güncellemeyi de yükleme gereği duymadım bile.

Mesela Dots diye bir oyun var androide yeni geçirdiler bunu. Baya bug var oyunda, büyük ihtimal işlemciyi de ekstradan yoruyor, onda çok ısınıyor telefon ama başka oyunları oynarken o kadar ısınmıyor. Sırf bunu oynarken veya fazla işlemci kullanan uygulama kullanıp ısınıyor diye telefona laf etmek doğru değil bence.

Yalnız düşürüp ekranı çatlattım. Bu kadar laftan sonra söylüyüm de nazar değmesin yine :P
  • inugard  (27.08.13 17:06:03) 
ipod touch 5 aldıktan sonra kesinlikle iphone diyorum abi.

3 sene android kullandim, şimdi telefonun yüzüne bakmiyorum. sonraki telefonumda iphone olacak büyük ihtimalle.
  • mattiadestro  (27.08.13 17:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.