[]

İnternet üzerinden kitap almak/kargo ücreti?

Arkadaşlar kitaba çok para gidiyo, aradığım tüm kitapları da sahaflarda bulamıyorum. Kitapyurdu.com, nadirkitap.com gibi sitelerde indirimler oluyor fiyatlar fena değil ama kargo parasını biz karşılıyoruz sanırım.

ne kadar oluyor kargo ücreti? yani 10 tl lik kitabı 7 tl ye alıp 4 tl de kargo ücreti verceksem pek anlamıo kalmıyor.

nasıl oluyor böyle işler? İnternet üzerinden kitap almadım daha önce.

 
internetten tek tek kitap almak pek karlı bir durum olmuyor. ama toplu aldığınızda gayet karlıdır. mesela kitapyurdunda şuanda 50 lira üstü kargo ücretsiz. fiyatlar da güzel.


  • ruh i tibbiye  (27.08.13 10:11:42) 
www.pttkitap.com 10 tl üstü kargo bedavaydı en son.


  • dengesiz bir insan  (27.08.13 10:13:50) 
aynen.
fazla kitap alınca, kitaplar indirimli olduğundan kargo ücreti eklense bile daha uyguna gelebiliyor.
ben uzun zamandır evekitap.com'dan alıyorum, her kitap yok ama olan da epey uygun.
yine de kitapçı gezmek elbette bambaşka.
  • pinkket  (27.08.13 10:19:47) 
gittigidiyor ve sahibinden sitelerinde istedigin cogu kitaba ulasabilirsin.


  • Mügüs  (27.08.13 10:20:40) 
www.evekitap.com

şiddetle tavsiye ederim. İnternet üzerinden bir tane değil de birkaç tane alacaksanız oldukça uygun.

70 TL üzerine kargo ücretsiz ama kargoya para verseniz de 5 lira filan tutacak muhtemelen. Yani birkaç kitapta kar edebilirsiniz. Kazandığınız zamanla da kıyaslarsak karlı bir durum.
  • pandispanya  (27.08.13 10:21:49 ~ 10:23:50) 
d&r 25 tl üstü kargo ücretsizdi geçen hafta almıştım


  • tirt star  (27.08.13 10:39:55) 
internette genelde zaten yüzden 10-15 indirimli oluyor (en kötü sitede bile)

ayda bir ya da iki ayda bir toplu alışveriş yaparsan atıyorum 50 lira üstü ya da 100 lira üstü kargo bedava oluyor, üstüne indirimli alışveriş yaptığın için 1-2 kitap da bedavaya geliyor.
  • mea maxima culpa  (27.08.13 10:44:09) 
d&r'da ücretsiz kargo var.


  • bradshaw  (27.08.13 11:21:05) 
dr.com.tr, hem 25 tl üstü kargo ücretsiz, hem de kitapların fiyatları diğer tüm sitelerden daha ucuz.
ama bulunmayan kitaplar için mecbur nadirkitap.com, o da kitapçısının bulunduğu yere göre kargo ücreti değişiyor. ben 5tl'lik kitap alıp 3.75 kargo ücreti vermiştim.

  • vejeteryanvampir  (27.08.13 11:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.