[]

ABD'de ünlüleri bulmak

bildiğimiz gibi dexter, walter white, rick grimes falan hepsinin aktörleri amerikada yaşıyor. amerikaya gidince, hangi eyalette oturuyorsa gidip "michael nerde oturuyo ya" falan diye bulunabilir mi sora sora? evine gidip çay içmek değil de bir fotoğraf çekinmek için mesela. veya bunlar geceleri timesquare meydanında mı takılıyorlar ordan bulunabilir mi? hep takıldıkları bir mekan mesela? türkiye'deki bodrum gibi.




 
hollywood da yasiyor heralde cogunlugu..
evleri biliniyor zaten de.. kapisini calip "biz geeldiiiik" yapamazsiniz efenim. yaka paca atarlar disari. atmazlar hatta cunku mulkun sinirlarindan giremezsiniz muhtemelen. ha sokakta gorursunuz rica edersiniz iyi adamsa cekilir tabi. hurriyet kelebek'in arka sayfasini bir kac gun okuyun zaten hepsi los angeles'ta kosuya cikiyorlar ekseriyetle :)

  • babamasoliimbananickaldirsin  (27.08.13 03:53:44) 
times da bi halt yok. ünlülerin oralarda gezmesi mümkün değil çünkü aynı zamanda çok da turistik yerler.


  • andy kaufman  (27.08.13 04:15:07) 
(bkz: beverly hills)

+ şu magazin sitesinde www.justjared.com yazıyor yeni fotolarda hangi eyalette neredelerde takıldıklarını
  • christopher nolan  (27.08.13 05:00:19 ~ 05:03:19) 
Neden böyle birşey yapasın ki ?


  • EXXE01  (27.08.13 08:36:39) 
senin gibi yuz binlerce insan her yil dunyanin masrafini yapip turist olarak hollywood tepelerine geliyor. ondan sonra da gordukleri iki tane sarmasikla bahce duvari oluyor. (bkz: hollywood celebrity tours)

bahsettigin aktorlerin cogu devamli calisiyor. calismiyorsa da tatil, vs yapiyor. hayranlarina ayiracak pek vakitleri olmaz. duzenli takildiklari yerler var ama seni almazlar. haliyle turkiye'deki bodrum ortami yok.

yok illa ki foto cektirip, imza alayim diyorsan eger galalarina gitmelisin ve 2 gun onceden cadir kurmalisin. ayrica 10-12 saat ayakta beklerim diyorsan eger dolby sinemasinin onunde oscar icin gelen unlulere de el sallayabilirsin.
  • tomcat  (27.08.13 09:01:28) 
Loa angeles hollywood da sokakta seyyar satıcılar ünlülerin evlerinin olduğu haritaları satarlar. Ama bi işe yaramaz çünkü adam evinin önünü süpürmeye falan çıkmaz. Sadece arabasıyla garajından çıkarken görebilirsin.
Onun dışında tamamen tesadüf, bazen kahve alırken, yürüyüş yaparken veya bi mağazada karşılaşabiliyorsun belli muhitlerde, denk gelirse tabi.

  • innerbliss  (27.08.13 09:26:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.