[]

sormadan iş yapmam: telefon hakkında

akıllı telefon falan bilmezdim geçen mart ayında kadar. telim bozuldu ve gittim en ucuzundan bir telefon aldım samsung corby; çünkü vermem/veremem telefona çok para. sonra bu telefon haziran'da çok işime yaradı benim; kullandığım şeyler ilk etapta sadece email'di. haziran'da facebook ve twitter. son dönem köpeğimiz kayboldu, onda da harika bir biçimde işe yaradı bu sosyal medya olayı. şimdi bana samsung corby yetmiyor; daha hızlı gireyim, daha net göreyim, hatta anında göreyim falan istiyorum. ve gerçekten de ihtiyacım. birçok işimi de email üzerinden hallediyorum. bu arada çok cimri bir insanım; eşyalarımı özenle ama canı çıkasıya senelerce kullanırım, kullanılamaz hale gelmedikçe asla atmam. ömrü çabuk biten şeye de sinir olurum. iphone 4 ucuzlamış, bu telefon iyi midir, alayım mı? bütçem 1000 TL'yi hayatta aşamaz. hatta her 1000 yazdığımda asabım bozuluyor, vazgeçebilirim de, ne yapayım?

not: cimri demeyeyim kendime de bayağı tutumlu diyeyim, bayağı ama.


 
1000 lira bütçen varsa iphone 4 ve 4slerin ikinci ellerine bak. 1000 liranın altında bulursun ikinci ellerini rahat. İstersen 300-400 tl civarında iphone 3gs de bulabilirsin ki eğer anlattığın kadar tutumluysan senin için en iyisi bu bence. Bütün işlerini görür. Eğer mükemmel kamerası falan olsun demiyorsan iphone 3gs senin için en iyisi. 700-800e alabileceğin diğer markaların sıfır birçok ürününden çok çok daha iyi hatta.

edit: 4si 1000 liraya bulur musun bilemedim şimdi.
  • fuerteventura  (27.08.13 02:17:27 ~ 02:18:13) 
sakin iphone 4 almayin şurda 6 ay sonra guncelleme namina hic birsey gelmiycek ve telefon gittikce yavasliycak. bunlari 4 yil iphone kullanan biri olarak söylüyorum ve once hangi yazilimi kullanmak istediğinize karar verin derim ben. telefoncuya gidin bi android birde ios cihazlari kurcalayin sonra butceniz bin liraysa temiz ikinci el olarak android için samsung note 2 yada s3, ios içinde iphone 4s alabilirsiniz. gerci bu gidişle 4s lerde bir buçuk yil sonra guncelleme sorunu yasayabilir ama butcenize en uygun telefon o olcak gibi görünüyor.


  • camiroquay  (27.08.13 03:17:39) 
Nexus 4 tek geçerim o bütçeye. Kaymak gibi akan bir telefon.


  • rosencruz  (27.08.13 03:40:40) 
htc chacha. kullanıyorum "saniyede 23514325 sayfa açsın" gibi bir beklentin yoksa 5-10dan fazla uygulama yüklemezsen kaldırır seni.


  • zazazaraeta  (27.08.13 04:25:36) 
s3 düştü o fiyata al geç işte.

onu beğenmiyorsan nexus 4 mis gibi.
iphone 4 bu saatten sonra olmaz.
2 yıldır kullanıyordum bu kış yavaş kaldığını hissedip salladım kız arkadaşa 5 aldım. yavaşlığa katlanırım illa aypon olsun diyosan bir psikologo git önce, zaten sonra telefona bütçe kalmaz. hadi iyi sabahlar.
  • nudistadam  (27.08.13 06:46:52) 
2.el iPhone 4 aldım 700 tl. Şimdide iOS 7 çıkmış onu yükledim oh mis. Kesinlikle 2.el iPhone 4 al. Tüm işini görür


  • Absinthe75c  (27.08.13 07:14:46) 
@nudistadam benim tek bildiğim iphone diye alayım mı dedim, yoksa illa iphone olsun gibi hiç takıntım yok. ucuz olsun, takoz olsun, bütün işimi görsün yeter ki. kullandığım da atla deve değil, email, facebook'tan misal kayıp hayvanlar konusunda kim ne paylaşmış, anında görmek altındaki yorumları okuyabilmek. çünkü yapamıyorum ben bu telefonla onu.


  • bak ne diycem simdi  (27.08.13 12:19:38 ~ 12:19:52) 
samsung s3 ya da nexus 4 al kafan rahat etsin..

bütçeni yukarı çekersen tabii ki htc one :)
  • asabi  (27.08.13 13:14:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.