[]

Çok sevgili erkek arkadaşlar

Puma şu fotoğraftaki gibi bir erkek ayakkabısı üretmiş. Sakın ola şeytana uyup da bu ayakkabıyı alıp giymeyin, e mi? Valla hem paranıza, hem size yazık olur. Hayır ben kadın olarak, şöyle bir ayakkabı hayatta almam yani, hele ki bir erkeğe hiç yakışmaz, çok iğrenç beee...

Neyse, içimden geldi de yazayım dedim.

Haydi iyi geceler...

 
emın ol aklı basında olan bır erkek gıymez.

sahsen ben alınsada gıymem.
  • horizon  (27.08.13 00:45:30) 
bir kaç sene öncesine kadar dalga geçilen renkli pantolonlara bakın. bugün dockers/levis'e girdiginizde bütün vitrinler renkli pantolon dolu avrupa'da ve abd'de, çoğu ülkede renkli pantolon giyenlerin sayııs tipik erkek renklerini geçmiş durumda. türkiyede de 2-3 seneye kadar pantolonlar rengarenk olacak bundan eminim. ilk dockers ile basladi furya, artik her marka en one renkli pantolonlarini suruyor.

bunu da uyduran çıkar üzerindekilere. şimdi çok garip geliyor fakat yavaş yavaş renki ayakkabılar da öne çıkmaya başlıyor.
  • kuja  (27.08.13 00:47:52 ~ 01:08:45) 
niye başkalarının neyi sevip giydiği bizi bu kadar geriyor ben de bunu anlayamıyorum.


  • quasiromantic  (27.08.13 01:02:30) 
valla ben bunu alıp giymem ama kimseye de sakın giymeyin emi demem. arz varsa talep olduğundandır.


  • ykyt  (27.08.13 01:07:42) 
isteyen istediğini giyer, giyebilmeli. böyle yapıp da sonra erkekler giydiğimiz kıyafetler için bize kezban falan dediğinde sinirlenmeyin. aynı şey çünkü.


  • mrz breezy  (27.08.13 01:24:16) 
@quasiromantic +1

ben bu şekil giyinirim, bu bayan bu şekil giyinir, bu bu şekil giyinir. kimse kimseye garışamaz.
  • trajikomix  (27.08.13 01:33:52) 
okul müdürü müsün anlamadım ki. şunun gibi yüzlerce ayakkabı bulabilirsin neden sadece bu? kötü bir şeyler mi çağrıştırıyor :)


  • signore  (27.08.13 09:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.