[]

İspanya - Türkiye maçı ( 28 Mart)

ntvspor çıktığından beri ntv'de maç izleyemez oldum. Kim sunuyor futbol maçlarını, murat kosova'dan dinleme şansımız nedir?




 
murat kosova da olabilir. ben güntekin onay olacağını düşünüyorum. adı osman olan -soyadını unuttum şimdi- bir spikerleri daha var o da sunabilir. ama hepsi türkiye'nin en başarılı spikerleridir nazarımda. en azından diğer kanallardakilere beş basarlar. (okay karacan'ı tenzih ederekten.)

edit: oha lan koca ercan taner'i unutmuşum.
  • teritori  (23.03.09 22:46:40 ~ 22:57:26) 
"maçı ntv ile ntv spor ortak yayınlayacak. ntv’de güntekin onay – rıdvan dilmen, ntv spor’da ise ercan taner – hakan ünsal alternatifleriyle izlenebilecek."

demiş sözlükten vray.
  • rectoa  (23.03.09 22:49:01) 
bu maci ercan taner anlatmazsa daha da izlemem ntv yi.


  • ne nicki be  (23.03.09 23:17:19) 
bu maçı ercan taner anlatır.


  • comf  (24.03.09 02:55:52) 
murat kosova, güntekin onay ikilisi çok iyi olurdu aslında.

ancak ntv reklamlarında ercan taner'i kullandığına göre anlatıcı o olacak.

yalnız ntvspor hakan ünsal falan bana saçma geldi. hakan ünsal'ı ben sakin bi programda izlemeye dayanamıyorum, bi maç yorumlaması eksikti...
  • fuatturkrap  (24.03.09 13:33:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.