[]

itunes beceriksizliği-sync olmadan basit bir şarkı atamama sorunu

Çok basit bir isteğim var aslında.

Basitçe bir şarkıyı telefona atmak derdindeyim. Öyle library'de filan olmasın, sadece itunes olan herhangi bir x bilgisayarındaki bir şarkıyı telefona atabilmek istiyorum.

Şu an, bir şarkı için bile sync yapsam, itunes müzik kütüphanesinde tüm şarkılar telefona senkronlanıyor her defasında. sync yapmak zorundayım, değil mi, başka yolu yok herhalde.

Nasıl yaparım? Yapabilir miyim?

Ayrıca ekteki resimdeki sync kutucuğundan tik'i kaldırmak istediğimde itunes beni iphone içindeki tüm şarkıları silmekle tehdit ediyor, o yüzden bu tik'e dokunamıyorum.

 
o yüzden naapıyoruuz, evdeki bütün apple ürünlerini alıp sobaya atıyoruz
yok kardeşim hepimiz aynı dertten muzdaribiz. çözümü yok işte :/ gel de delirme.

  • neira  (26.08.13 16:56:07) 
tabiki atmıyoruz manyak mıyız biz. çare aceplayer. itunes.apple.com
itunes'a gerek kalmadan browser üzerinden kablo bağlamadan bile wifi üzerinden atabiliyorsun mp3'ü. ya da filmi vs hemen hemen her formatı destekler. internetten mp3 bile indirebilirsin bu programa.

  • inannas jofn  (26.08.13 17:26:09) 
selected playlist diyor ya, şarkılarının hepsi default olarak seçili olur.
sen tüm şarkılarını ctrl+a ile seçip sol tarafında yer alan kutucuğun tikini kaldıracaksın (söyleyince çok komik oluyor lan bu :D )
bu durumda hiç bir şarkın seçilmeyecek.
Bir de tavsiyem, itunes'u türkçe yükle. İngilizce kasmaya harbi gerek yok.
  • cliquot  (26.08.13 17:29:33 ~ 17:29:53) 
copytrans kullan


  • zombie0  (26.08.13 17:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.