[]

balık yağı ve vitamin önerisi

geçen kıştan bu yana seven seas pulse balık yağı kullanıyorum. amacım hafızamı güçlendirmek, unutkanlıklarımı azaltmaktı, bu bakımdan işe yaramadı ama sanırım vücut direncinin artması gibi bir durum söz konusu oldu. dediğim gibi asıl işlevini görmediğinden bu kapsulleri bırakıcam, o yüzden iki konuda tavsiyeye ihtiyacım var:

1- hafıza konusunda başarılı bulduğunuz balık yağı kapsülü
2- vücut sağlamlığı için vitamin vb.

tşk.

 
1-Doktora gitmek ve önce tetkikleri yaptırarak vücudunuzun takviyeye ihtiyacı var mı, varsa neye ihtiyacı var öğrenmek.
2-Hastane amcaları/teyzeleri gibi başkasından ilaç tavsiyesi almak yerine, efendi efendi doktorunuzu dinlemek.

Hipervitaminoz diye de bir şey var, altı üstü vitamin deyip geçmeyin. Balık yağında A ve D vitaminleri var. Fazlası zarar getiren vitaminler bunlar. www.acibadem.com.tr
  • istinyede bekle  (26.08.13 15:07:07) 
bitkisel veya kimyasal ilac almamani öneririm hafiza icin bol bol sudoku gibi bulmacalar veya normal bulmacalar çöz gercekten cok ise yarıyor.


  • Mügüs  (26.08.13 15:08:28) 
balık yağı kapsülü gibi ilaçlar almak yerine b12 vitamini içeren besinler tüketmelisin. bir de unutkanlığın psikolojik yanı da var yani sürekli istenmeyen olayları, durumları bilinçaltına itmeye başlayınca beyin diğer olguları da bilinçaltına itmeye başlıyor otomatik olarak. onun dışında arkadaşın dediği gibi bulmaca çözerek zihnini meşgul tutabilirsin.


  • feykalade  (26.08.13 15:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.