[]

birkaç gündür rüyamda beynime iğne sokup duruyorlar

hep aynı mekanda, tamamen sessiz, ingiliz sanayi sitesi gibi bir mekan, camlar falan kırılmış bazı yerlerde, hatta yerlerde de cam kırıkları var. bir adam yere yatmamı söylüyor, sonra diğer adam da beynime iğneyi sokuyor. bu benim için ölümü ifade ediyor o anda, biliyorum. hafif bir acı hissediyorum, sonra uyanıyorum. ondan sonra tekrar uyumaya devam ediyorum. bu birkaç gündür böyle devam ediyor arkadaşlar, bugün feci bir baş ağrısıyla uyandım. nedir bu her gece her gece?




 
niyeyse bana kendini yeni bir bakış açısına/düşünceye açmaya çalışıyormuşsun ama biraz zorlanıyomuşsun gibi geldi.
rüyamızdaki herkes bizim bilinçaltımızın üretimi

  • kediebesi  (26.08.13 14:18:00) 
gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama, baş ağrılarınız her gün devam ederse, bence hemen bir doktora gidin. bünye böyle alarm veriyor olabilir.


  • vercingetorix  (26.08.13 14:22:20) 
hayatımın gidişatını etkileyecek önemli bir karar aldım 1-2 ay önce. yeni bir şey sayılır. ama bu şerefsiz bilinçaltı niye böyle oyunlar oynuyor. bildiğin korkutuyor ve acıtıyor. şu an bu rüyayı düşündükçe bile bir şeyler saplanıyormuş gibi hissediyorum.

bir de tekrar uyuyorum dedim ya bu rüyayı gördükten sonra. bu yarı uyanıklılık halinde rüyamda bir yerlere gittiğimi, bir maceraya katıldığımı ama her seferinde yenilip o düzlemden bu şekilde çıkartıldığımı hayal ettim. beni her seferinde yakalıyorlar ve beynime iğne sokarak oradan çıkartıyorlar. ben de gerçekliğe geri dönüş yapıyorum. bu geceki rüyamda adam, "hadi çabuk ol daha yüzlerce kişi var" dedi mesela. he? çok etkiliyor bu rüya beni.
  • kaufman  (26.08.13 14:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.