[]

Düğün İçin Giriş,Dans, Pasta Kesme Müziği

Selam ahalinin Beethoven'ları. 2 hafta içinde yakın arkadaşım evleniyor ve düğün için müzik aramaktayız. Öncelikle düğün kapalı bir mekanda olacak ve salona yürüyerek giriş yapacaklar. Giriş müziği için yerli,yabancı farketmez bir müzik arıyoruz. Ayrıca dans içinde müziği güzel, sözleri anlamlı bir Türkçe birde yabancı bir müzik istiyoruz sizden. Son olarak pasta keserken ne önerebilirsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.




 
dans için klişe olcak ama www.youtube.com


  • sadelisoda  (26.08.13 12:02:41) 
Ben star wars ve geleceğe dönüş hastası olduğum için giriş müziğim imperial march ilk dans müziğim de earth angel'dı.

giriş : www.youtube.com

dans müziğim: www.youtube.com

pasta keserken blind guardian - bard's song çaldırıp arkadaşlarımla büyük bardaklarda bir atokuşturarak söylemek istedim ama o kadarına da hanım izin vermedi. o bir şeyler seçti de ne olduğunu bile bilmiyorum şu anda.
  • godsparticle  (26.08.13 12:49:19) 
giriş için ama epik olsun diye nakarat gibi olan yerde (2:17) içeri girmeleri lazım. önceki 2 dakikalık kısım hazırlanma için.
www.youtube.com

gerçi bunlar kilisede evlenenler, konsept farklı ama uygulanınca şöyle bir şey oluyor
www.youtube.com
www.youtube.com

dans müziği için ise earth angel +1
  • aychovsky  (26.08.13 12:49:26 ~ 12:50:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.