[]

Hi-rez studios-smite oynayamadık

Sorun bende mi bilmiyorum ama bu salak firmadan bi kez tribes ı indirmeye kalkmıştım ama olmamıştı, download yapıyor gibi görünüyor ama oyun açılmıyor, bu sefer smite ı indireyim dedim, sabaha kadar açıktı bilgisayar, arada kalkıp baktım, ulan sürekli patch atıyor bi şey yapıyor, tamam bitti al oyna dedi ama program files da belgesi bile yüklü değil, e sen sabaha kadar 4 gb ne indirdin o zaman? Bu hi rez studios un downloadları nasıl yapılıyor allah aşkına, salaklık bende ki iki seferde de yapamadım




 
abi steam üzerindende, normal olarakta tribes indirmeye çalıştım, 6 ay sürdü valla bak, gelmiş bana 10 kb ile download yapmaya çalışıyor. ondan sonra1 ay oynadım, bi patch çıkardılar 6 ayda oyuna girmedi.

yani bu adamlar çok sakat, hiç başlayıpta oyun yoksunluğu çekme boşuna
  • killerbee  (26.08.13 07:13:24 ~ 07:14:43) 
tribese yada öteki oyunun ayarlarına gir, ilk tıkladığın ekranda, orada refresh(scan, yada resette olabilir) servers, check update tarzında bi kaç bu ton var onlara tıkla bekle.

hani dedim belki bu yüzden açmıyodur.
  • killerbee  (26.08.13 07:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.