[]

Araba - LPG - Fiyat

Bir araçta LPG varsa onun fiyatı artıyor mu yoksa azalıyor mu ? Sonuçta onu takarken 2 bin lira gibi bir masraf ediyorlar ama daha tehlikeli oluyor bir de AVM'lere falan giremiyorlar.

Olumlu veya olumsuz olarak genel fiyatı nasıl etkiler LPG taktırmak ?

1000 lira azaltır çünkü şundan, 200 lira arttırır çünkü bundan tarzı söylemlerle gelirseniz daha iyi kavrarım.

 
fiyatı maliyeti kadar arttırmaz. yani 1000 liralık sistem var diye 1000 lira daha üstüne satamazsınız. ama kesinlikle azaltmaz sorun yaşatmadıysa. yani sıkıntı yoksa arabada en az 400-500TL üstüne satarsınız.


  • prodeq  (25.08.13 23:51:45) 
lpg'deki tehlikeden ziyade bir de performansı ve pistonları etkilemesi durumu vardır. lpgli aracın (fabrikasyon değilse) performansı ile orjinal halinde dağlar kadar çekiş farkı vardır. pistonlar ve sekmanlar daha çok yıpranır. kısacası orjinalliği bozulur aracın.

ancak şunu söyleyebilirim. diyelim 2. el bir polo aldınız. yepisyeni sıralı sistem lpg taktırdınız ve 3 ay sonra satıyorsunuz. bu satışta araca en az lpg fiyatının %75ini katıp satmalısınız. ama 5 yıldır lpgli bir aracın lpgsini bir değer olarak alıp fiyata eklemek zordur.

araç alım satımında kimisi lpgli olsun ister, onu arar hususi.. kimi de hayır lpg hem tehlike hem zarar der ve normalini arar, bunu tam kestirmek güç.

ama en kralı dizeldir her zaman.
  • discopolice  (26.08.13 00:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.