[]

masabaşı işçileri, bilişimciler, yazılımcılar, eli ağrıyan herkes

lan benim elim ağrıyor bayaa bayaa. eskiden de olurdu çok bilgisayar başında kaldığımda, şimdi daha çok oluyor. ne yapıyorsunuz bu el, parmak ağrısını geçirmek için? powerball falan demişler, işe yarıyor mu cidden?




 
tercümanım hepmizin sonu karpal tünel
powerball kullanmadım ama eli aç ger-kapa sık egzersizi yapıyorum. bi de fareyi hem sağ hem sol elle kullanıyorum mesela değiştiriyorum arada.

  • niye ama  (25.08.13 21:33:19) 
Karpal tünel sendromu diye bir hastalık var bileklerde meydana geliyor. Bayapı rahatsız eden bir ağrı varsa derhal doktora git hocam.

El-Klavye ikilisini çok kullanan kişilerin ellerini kollarını ısıtmadan işlerini yapmamaları gerekiyor.
  • Nocturne  (25.08.13 21:50:37) 
El bilegi kaslariniz germeniz ve kuvvetlendirmeniz gerekiyor. İnternette vardir egzersizler, mobil girdigim icin bakamiyorum ben.


  • musculussternocleidomastoideus  (25.08.13 21:52:45) 
Powerbalı önermem.problemin adı konur,tedavi sekillenir,tedavide sona doğru uygun görülürse hastaya verilir.


  • offfanamofff  (25.08.13 22:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.