[]

2 Ay Nasıl Geçer?

2 ay boyunca yurtdışında kalmam gerekiyor,bu durumdan pek hoşnut degilim zira yıllardır bu ülkede yasıyorum;küçük bir sehirdeyim geldiğim günden beri sevmedim sevemedim.Ayni zamanda İstanbul'da da cok özlediklerim var,her gun telefonda saatlerce konuşsam da yetmiyor.

2 hafta sonra bir aylık kürsüm başlıyor bittikten sonra döneceğim.Kurs başlayınca yapacak isin oldugundan çabuk geçer diyorlar ama 2 gündür de sürekli sınavlara girmeme rağmen her sabah uyandığımda 'lanet olsun yine mı buradayım?'diyorum.Gunleri saya saya 1 haftayı dolduramadim.


Sehri gez vs demeyin dediğim gibi burada yıllarca Ailemle yaşadığım icin hiç ilgi çekici gelmiyor,hemen her yerini biliyorum.Zaten zamanın çabuk geçmesi gereken durumlarda da bana gecmek bilmiyor.


Ben ne yapsam ne etsem de su zaman çabucak geçse,özlemim azıcık azalsa kendimi bu kadar huzursuz ve üzgün hissetmesem?

 
daha once izlemediginiz bir seriye baslayin. kitap ya da dizi gibi.


  • intended for single use only  (25.08.13 13:16:28) 
Stephen king kitaplarını okuyun. Mesela the mist falan. Sonuçta bir yerlerde mahsur kalıyor, dışarı çıkamıyorlar falan. Sen de çıkmak istemiyorsun. Tam sana göre. :)


  • Harpp  (25.08.13 13:38:08) 
yeni bir şehirde iki ay dahi dayanamayacak kadar mı güçsüzsün? bu soruyu kendine sormalısın bence. dünyanın en salak şehrinde bile yapacak bir şeyler bulacağıma eminim, iki ay da çok kısa bi süre sonuçta.


  • roket adam  (25.08.13 14:18:53) 
öncelikle hangi şehir bu diye bir soruyla başlamak istiyorum. çünkü şehrini söylersen orada olan, olabilecek arkadaşlar daha iyi bir fikir verebilirler. Bunun yanında kesinlikle dizi seyret. evde otur, odana geç ve friends gibi akıcı ve izle izle bitiremeyecegin diziler önerebilirim.


  • bile bile lades  (25.08.13 16:37:00) 
La chaux-de-fonds isvicre diye cevap vereyim.Bu sehirden birini bulabileceğimi sanmıyorum zira cok küçük bir yer.Ayrica belirttiğim gibi yıllarca burada yaşadığım icin aktivitelerin hepsini ezbere biliyorum.


  • fraise  (25.08.13 16:44:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.