[]

hiç tanımadığım birinin ölümünün etkisini atlatamıyorum

www.youtube.com


2012'nin başında ukrayna'ya gitmiştim. hatta bu cinayetin işlendiği yerin yakınına bir yere. ben ukrayna'dayken bu olay yaşandı. bir kız 3 tane nüfuzlu adamın oğulları tarafından yakıldı. kızın eli ve ayakları kesildi. kız 2 hafta direndi, sonra öldü. ülke çapında yankısı büyük oldu. o gün bu gündür aklımdan çıkmıyor o kızın görüntüleri. annesinin ''nasıl hissediyorsun'' diye soruşuna ''kötü anne'' deyip sonra ''ama yaşamak istiyorum'' deyişi. zaman zaman ağlıyorum. biliyorum dünyanın bir sürü yerinde bir sürü şeyler yaşanıyor her gün. ama bu neden böyle oldu ya, neden kardeşim ölmüş gibi 1 senedir aklımdan çıkmıyor bu olay.

mafya bu olayı gerçekleştirenlere ölüm sözü verdi, tutmadı. ukraynalılar bunu yapanların en geç 1 sene içinde serbest kalacağını söylüyor.

ben çok güçlü bir adamdım lan. ne hale geldim böyle? işi gücü bırakıp mağaraya yerleşsem daha fazla mutsuz olamam herhalde. beyler nasıl bir yer oldu bu dünya böyle?

bilmiyorum be. o kız ne yaptı o acıları çekmeyi hak edecek? 1 yıldır depresif ruh halindeyim, hep ölümü düşünüyorum. sanki dünya benim kontrolümde de tüm kötülüklere engel olmalıymışım gibi. keşke yapılacak bir şey olsa. ne bileyim ya. bunları neden yazdım onu bile bilmiyorum.

o çok güzel bi kızdı be sözlük. insanlar neden bu kadar kötü anasını satayım?

 
ölüm şekli feci olduğu için akılda kalıcı olmuş. dünyada böyle cani insanlar da var ne yazık ki... dexter olmak lazım. ama o da olmuyor işte... bi şekilde hayatın iyi olan taraflarına odaklanmak lazım...


  • ermanen  (25.08.13 05:13:35) 
heralde psikolojik travma dedikleri bu olsa gerek. olayin etkisinden kurtulamamissin. haliyle de hatiranda devamli yenileniyor o mevzu. takintin var yani. bazen kucuk cocuklar (5-10 yas) babalarinin kavga ettigini hic unutamazlar. bu da onun gibi.

insanlar kotu degil. ic ve dis etkenlerden dolayi kotu olurlar.
  • tomcat  (25.08.13 05:39:50) 
acil psikoloğa git.


  • biglord  (25.08.13 05:43:09) 
Ben de şu olaydan çok etkilendim. Bir küçük kız var 6 yaşında. Bir gün çikolataya benzediğini düşünerek çatapat yiyor.Fosfor zehirlenmesi oluyor va hastaneye kaldırıyorlar. Durum çok ciddi. Bir hafta içinde karaciğeri çöküyor, doktorlar karaciğer nakli olursa kızın yaşayacağını söylüyor yoksa ölecek.

Kızın anne ve babası birbirine giryor karaciğer vermemek için. O diyor sen ver annesin, öbürü diyor sen ver erkeksin güçlüsün. Bu arada 3 yaşında filan bir de oğulları var. Neyse bi şekilde babayı doktorlar ikna ediyor, adamı ameliyata alıyorlar karaciğerinden bir parça almak için. Tam ameliyat başlıyor ki, adam anestezide, herifin anası babası ameliyathaneyi basıyor.Bizim oğlumuz ölürse noolacak, neden karısından almıyosunuz karaciğeri vb. diye. Olay çıkyor, kavga, şiddet. Doktor ameliyatı bırakıp çıkmak zorunda kalıyor.

Ne mi oldu anne de vermedi ciğerinden bir parçacık bile. Ben ameliyatta ölürsem noolcak diye. Baba için de evimin direğidir, ona bişi olursa biz naaparız diye ona da verdirtmedi. O minik kız henüz 6 yaşında pisi pisine bir hafta içinde öldü. Doktorlar isyan etti. Küçük kıza soruyor doktor ne istersin diye kız, ölüm döşeğinde cips istiyor. O cipsi yiyor ve birkaç saat sonra ölüyor. Doktorun anlattığı bu. Şimdi ben her cips gördüğümde bu olay aklıma gelir. İçim yanar. O anaya babaya lanet ederim. Tabii ölsün sizin çocuğunuz noolcak ki, yenisini yapasınız. Benim de 5 ve 7 yaşlarında iki evladım var, ben de anneyim. Beynimi istese doktorlar hiç düşünmeden veririm onlar için. Şimdi ben artık cips yiyemiyorum. Çok da önemli değil.

Gelelim size, eğer bu denli sizi etkiliyorsa profesyonel yardım alın, atlatacaksınız. Bizim insan olduğumuzu gösteriyor bu durumlar anlıyor musunuz. İnsanız ve tepkilerimiz de insanca ama bazılarımız fazlaca örseleniyor bu tür durumlardan. O yüzden kendinize daha fazla zarar vermeden bir psikoloğa gidin.
  • old possum  (25.08.13 09:07:05 ~ 14:00:30) 
dünya snuff oldu, daha da gore şeyler bekliyo bizi sanırım ilk çağlardaki gibi


  • kediebesi  (25.08.13 09:16:08) 
bir zamanlar abim eve gelirken bir cinayete tanık olmuştu. adamı can çekişirken görmüş. uzun zaman etkisinde kalmıştı. kolay bir şey değil haklısın.


  • geberix  (25.08.13 10:02:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.