[]

saç kestirme

yaklaşık 5-6 aydır saçlarımı uzatıyorum. şu an adeta çingene çocuklarına döndüm :( şimdi gitsem berbere ben saçlarımı uzatıcam kısaltmadan düzle desem becerebilir mi acaba? hiç istediğimi alamadım şimdiye kadar berberlerden. Bu isteğimi en güzel nasıl açıklarım adama? bir de game of thrones'daki kingslayer gibi olmasını istiyorum.

ek olarak: saçı at kuyruğu yapmak pek hoşuma gitmiyor ve pek yakışmıyor ki zaten şu an tam olarak at kuyruğu olmuyor ama ben elimle topluyorum deniyorum olur mu diye. şu an ense diğer bölgelere göre çok uzun. ben şimdi enseyi baya kısaltiyim diğer taraflar normal kalsın diyorum ama bu sefer de saçlarını küt kestirmiş küçük kız çocuklarına benzemekten korkuyorum.

bir akıl verin duyuru ben ne yapayım bu saçlara?

 
beceremez. sakin herhangi bir berbere gidip boyle birsey soyleme. onlar icin duzeltmek = asker trasi ya da amerikan trasi..
bu istegini en guzel aciklama yontemi (yaklasik on yillik tecrubemle) ablan, sevgilin, annen vs cevrendeki el isi konusunda yetenekli, makas tutmayi bilen bir insandan rica etmendir.
illa ki sekilli olsun, profesyonel biri olmali diyorsan, yine sevgilin ya da ablan-annenden rica edip onlarin kuaforuden randevu alicaksin -ki genelde aksamlari saat sekiz sonrasi kimseler kalmiyor orda- istedgin sekli anlatip kestireceksin.
  • foolrules  (25.08.13 00:59:00) 
kadın kuaförüne rica et yada paraya kıyıp sağlam bi berbere git. ali gür yada mehmet tatlı falan gibi.


  • giderbey  (25.08.13 02:05:57) 
erkek kuaförleri yapamaz. fotoğrafı gösterirsin tamam der kuşa döndürür yollar. jamie lannister saçı istiyorsan foolrules'un dediği gibi bayan kuaförüne gitmen lazım. tabi fotoğrafı da telefonuna at götür yoksa yine düzgün bir şey çıkmaz.


  • neil manke  (25.08.13 16:39:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.