[]

hem ipad hem de galaxy note 10.1 kullanımış olanlar - hangisi?

Selamlar,

ipad kullanıyorum yaklaşık bir yıldır (3 serisi). artık iyice sevmemeye başladım (hoş elimden düşmüyor yine de). birincisi internette tablar arasında dolaşırken bazen (ne hikmetse her zaman değil) aktif edilen tabı yeniden yüklüyor. mesela sözlükten bir şey okuyorum, bir link var, link ile başka bir taba gidip orayı okuyup sözlüğe geri döndüğümde sayfayı yeniden yüklüyor ve hoop en başa geri geliyorum. hem chrome, hem de safari de böyle gibi. ya da bende başka bir problem var belki de.

ikincisi de flash desteği olmadığı için her videoyu izleyemiyorum.

sonra malum, harici kart takılmıyor. şu an aklıma bu üçü geliyor. iyi tarafı ise kitlenme yaşamadım hiç. şarjı filan iyi, hafif vs.

şimdi iyiden iyiye galaxy note alasım var, özellikle şu kalem kullanımı özelliği sayesinde. pdf'lere bir şeyleri kolayca yazmak, not almak filan çok işime yarayacak. ipad'te de var ama pek pratik değiller.

ne dersiniz, galaxy note alsam, pirinç almaya giderken evdeki bulgurdan olur muyum ?

 
Merhaba. IPhone ve iPad'e alışkın kullanıcılar hele acemilerse Android kullanamıyorlar. Ben S3 kullanıcısıyım ve IOS (iPad ve iPhone) kısıtlamalarını sevmiyorum. Kendime alacak olsam note alırdım.


  • boray eris  (24.08.13 18:40:00) 
Opera deneyin bir de?

Note 10.1'de, iPad'de kullandım. Bence Samsung, telefonlarda tokatlasa da tablette henüz iPad'i alaşağı edecek kalibrede ürün çıkartmadı. Note 10.1'in ekrandan Galaxy telefonları gibi bir kalite beklemeyin. Flash desteği Adobe tarafından destek kesildiği için Android'de de yok denilebilir. iPad'lere göre Note 10.1'in üstün yanı harici kart takılabilmesi, S-Pen ve Android'in özgürlüğü. Ayrıca tablet uygulamaları açısından iOS, hala Android'den önde. Garageband gibi komple bir müzik programı yok hala Android'de mesela. Ha, Asus'un falan belki daha iyi tabletleri vardır, onları kullanmadığımdan birşey diyemem. Samsung tabanlı yorum yaptım.

Ha, iOS'un kısıtlamaları saç baş yoldurmuyor mu? Yolduruyor. Bazen bir dosyayı açabilmek için kırk takla atıyorum, deliriyorum, orası ayrı.
  • faith no more  (24.08.13 18:56:21) 
@faith no more

Play markette yer almasa da Flash hala yüklenebiliyor.
  • boray eris  (24.08.13 19:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.