[]

Sivrisineği uzaklastirma yollari

Nelerdir?

Off moff hic bir ise yaramiyor hala geliyolar kasıntıdan ölcem

Kolonya alkol sursem ise yarar mi

 
fişe takılan zımbırtıdan al


  • innegozunogozou  (24.08.13 01:46:16) 
Ondanda var takili bi ise yaramiyor


  • hain kostokk  (24.08.13 01:48:45) 
cibinlik al. kesin çözüm.


  • sen git ben geliyorum  (24.08.13 01:49:48) 
Telde var ama her acip kapamada kapilari giriyor bunlar.
oldurmek mi? Yooo yooo yapamam

  • hain kostokk  (24.08.13 01:49:58) 
sürülen jelimsi şeyler vardı adı ne bilmiyorum yemiyorlardı o zaman


  • kirazıseviyorum  (24.08.13 01:52:49) 
kibarca gitmesni istemeyi denedin mi?:p
şaka bir yana, ışığı kapatıp örneğin yan oda ya da varsa balkondakini yakmayı deneyebilirsin gidene dek. Bazen işe yarıyor, ışık kaynağına gidiyorlar.

  • dafaiss  (24.08.13 01:58:15) 
Bu ucan hasereler kanın kaynagina gitmiyolar miydi, isik sanki 2. plandaydi

Oldurursem kan cıkar kan!
  • hain kostokk  (24.08.13 02:02:36) 
ya bi de bu vardı bak:

Malum yaz ayları kapımıza geldi dayandı. Yazın en istenmeyen olayı ise bize uykuları haram eden sivrisineklerdir. Peki bu sivrisineklerden kurtulmanın doğal bir yolu yok mu? derseniz elbbet var. Şekillerde görüldüğü gibi 2.5 litrelik bir pet şişeyi 3′te 2′lik kısmından kesin sonra dip kısmını 3′te 1′ini dolduracak kadar ballı su ya da şekerli su ile doldurun. Bu karışıma marketlerden kolayca bulabileceğiniz yaş mayalardan ilave edin. Şişenin üst kısmını ters bir şekilde karışımın üzerin kapatın ve bantlayın. Evinizin uygun bir yerine tercihen balkonlara koyarak hain sivrisineklerin teker teker tuzağa düşüşünü izleyin. Geceleri yanına koyacağının bir el feneri vb ile çok daha net sonuçlar alabilirsiniz. Sivrisineksiz geceler dileriz.

www.tasarimharikasi.net
  • kirazıseviyorum  (24.08.13 02:03:23 ~ 02:04:02) 
ahahahaha kirazıseviyorum çok iyi ben onu yıllar önce askerken akıncı da dış göreve gidince kantinin bahçesinde arılar için yapmıştım komutanlar bile o günden sonra mucit demişti bana burda görünce bi değişik oldum sivrisineğe çözüm ısı farkı ;) klima klima klima candır can anında kaçıyorlar klimayı 3 dakika açınca


  • Dönmezer  (24.08.13 02:16:14) 
dönmezer hahahaha :)


  • kirazıseviyorum  (24.08.13 02:38:32) 
sinek kıran raket ile öldürürsen kan çıkmaz, kolayca kızartırsın.
bu geceyi bir şekilde atlattıktan sonra en kısa sürede almanı tavsiye ederim.

  • ucan spagetticanavari  (24.08.13 03:20:04) 
raid sineksavar. odada gördüysen kapıyı kapatıp odayı ilaçlıyorsun. 5-10 dk kalıyor öyle. sonra 45 dk falan havalandırdıktan sonra sivrisineğin cesedi ortalarda oluyor. ya da görürsen direk üstüne sık öyle de olur.


  • neil manke  (24.08.13 03:26:51) 
Uygulanması kolay ve basit bir tedbir,denendi %99,9 işe yarıyor. Çözüm,odada herhangi bi ışık kaynağı açıkken kapı pencere açmayın. Olayın püf noktası kapı pencere açmamak değil,onlar açıkken ışık açılmaması. Sinekler ısı kaynağına geliyor ya,ışık açmamanız biraz olsun sizi emecek sivrisinek miktarını azaltabilir. Kalanı ise uyku sersemiyken terlik,gazete vb. ile avlanacak kadar az miktarda olacaktır.


  • yqzkrttpli  (24.08.13 03:28:54) 
Odada saksıda fesleğen, yatakta cibinlik, ciltte Ben Gay benzeri mentollü krem, pencerelerde sinek teli


  • compadrito  (24.08.13 04:24:35) 
aslında ışığa değil sıcağa ve kokuya gelirler. şu bitkilerin hepsi sivri kovucu catnip, citronella, vanilla leaf, tea tree, lemon balm, clove, lavender, eucalyptus, sagebrush, pineapple weed (listeden aldım tr lerine bakarsın) bi de alkollü kan sevmezler derler ama sanırım epey içmek gerek, zaten o kadar içince sivriyi de unutursun.


  • kediebesi  (24.08.13 08:19:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.