[]

Ben Affleck'in Batman'i canlandıracak olması?

dünyada niye bu kadar gürültü kopardı? Bu adam madem bu kadar sevilmiyor hollywood'daki yapımcılar rolü ona verecek kadar salak mı? Eski Batmanlardan Michael Keaton'da komedyen kökenliydi ama adamı Batmandan dolayı hala hatırlıyoruz vs.




 
olay ben'in veya başkasının olması değil. Christian Bale'in olmaması.


  • kotu amacli yazar hesabi  (24.08.13 01:25:30) 
Michael Keaton forever


  • pek vokal  (24.08.13 01:27:45) 
christian bale'in olmaması + filmde 40'lı yaşlarda bir bruce wayne'in resmedileceğinin çoğu kimse tarafından bilinmemesi


  • weeping guitar  (24.08.13 01:32:16) 
ARGO ile Ben Affleck çok şey kanıtladı. Eski filmlerine bakmamak lazım. Kesinlikle Christian Bale olsa daha iyi olurdu ama Ben Affleck iyidir, rolün altından kalkar.

Bence asıl soru neden Gerard Butler yeni James Bond olamıyor? David Craig kesinlikle JB değil bence. Eski bondlara bakarsak Bond karizması kesinlikle David Craig'de değil Gerard Butler'da var.
  • Nocturne  (24.08.13 01:56:35) 
kutsiyle anlaşsalar bu kadar üzülmezdim. bu mimik fakiri herif hala nasıl oyunculuktan para kazanıyor anlamıyorum. çok donuk bakıyor ve antipatik bir vatandaş. bana kalırsa argo da yarak gibi bir filmdi. rezalet kurgusu vardı, hollywood'un bütün klişelerini barındırıyordu. gerilim müziği eşliğinde iyi adamlar son anda yakalanacak mı heyecanı... selam ederim.


  • robep  (24.08.13 02:06:18) 
Daredevil'in içine etmişti,sıra Batman'e mi gelmiş.


  • yqzkrttpli  (24.08.13 03:22:50) 
kendi yorumumu katacağım herhangi bir şekilde teknik eleştiri yapabilecek düzeyde değilim. o düzeyde oyuncular zaten her türlü kalkar işin altından sorun yok. duyuruda herhalde en fazla 2-3 kişi vardır aradaki farkı anlayabilecek. ama insanların aklına kazınmış, veya o rol için daha uygun olan insanlar vardır. iron man de öyle mesela. ve onun arkadaşı rhodey.

bana sorarsan keaton da uygun birisi değildi. bale gerçekten idealdi bunun için. eskisi gibi izleyebileceğimi sanmıyorum artık.
  • zazazaraeta  (24.08.13 03:46:21) 
bence bale'de çok uygun değildi, yamuk ağızlı konuşması, geniş çeneli olmaması falan ama kaliteli bir oyuncu olduğu için efsane bir performans çıkarttı. ben affleck ise o mıymıntı bakışlarıyla, mal gülüşüyle, oyunculuk kıtlığıyla nasıl batman olacak anlamış değilim.

bu kadar sevilmiyor dediğin, düşünen, bir şeylerden anlayan insanlar tarafından yakıştırılmıyor. bunun dışında halkın geri kalan kısmı tarafından sevildiği için reyting getirir. şey gibi, britney spears bana göre ve çoğu müzikle içli dışlı insana göre kötü müzik yapar ama geri kalan insanlar sırf onlara sunulduğu için sever, yapımcılar yatırım yapar ve para getirir ama bu kötü şarkılar yaptığı gerçeğini değiştirmez.
  • r_u_h  (24.08.13 04:33:45) 
götümü canlandırsın o .


  • gintare  (24.08.13 04:56:57) 
O degil de david craig degil o ya daniel craig bari adini dogru yazaydin bok atarken

Soruya cevap bana gore bale batman i cok baska bi noktaya tasidi affleck degil baskasi da olsa tepki cekicekti.
  • Sskywalkeremre  (24.08.13 05:32:47) 
  • dedim dedim de kime dedim  (24.08.13 08:16:42) 
heath ledger'ın joker'i canlandıracağı haberi de böyle olmuştu. sonra millet ayıldı bayıldı. belli olmaz.


  • inawen  (24.08.13 11:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.