[]

üzerinde mekik şınav gibi hareketler yapılabilecek şey (şilte?)

adından bile emin olmadığım bu şeyi nereden alabilirim? spor mağazası? kamp , dağcılık malzemeleri satan yerler? yataş?




 
yatas haric hepsinden.

silte de diyebilirsiniz ama mat demenizi oneririm.
  • intended for single use only  (23.08.13 22:07:37) 
Decathlon


  • safsafinaz  (23.08.13 22:07:48) 
mat deniyor sosyetede.spor mağazalarında bulabilirsin sanırım hepsiburada gittigidiyor ebay de falan da vardır ankara için. (bkz: ülkealan pasajı)


  • panthera onca  (23.08.13 22:12:50) 
  • demoniclewinsky  (23.08.13 22:24:16) 
25 lira vermeyin mata. av malzemeleri, askeri malzemeler satan yerlerde uygun fiyata olur genelde.


  • intended for single use only  (23.08.13 22:31:16) 
bence kendinizi ona alıştırmayıp sert zemine alışmaya çalışın. Böylece "minderim yok" gibi absürd bir sebep ortaya çıksa bile antrenman programınız hiç aksamamış olur.
Bir de; yakınlarda uzakdoğu sporları ya da kick boks thai boks vb. eğitimi veren bir salon varsa "nerden aldınız"diye sorabilirsiniz yine de alacaksanız; onlarınkiler daha rahat gelmiştir bana hep nedense, hem belki sizi toptan fiyatına perakende satış vs. yapan bi yere yönendirirler. Elbette buna ayıracak biraz fazladan vaktiniz varsa.

  • dafaiss  (23.08.13 22:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.