[]

kıbrıs meselesi

yakında arkadaşım geliyor, ondan ne isteyebilirim sigara ve alkol dışında.
bir de arkadaşımın gümrük sorunu yok. ne istese sokar ülkeye, bana gecen sefer 3 karton sigara getirmişti, kendisine de o kadar getirmişti hatta.
gecenki gelişinde para almamıştı ama ben bu sefer parasını peşin yollayıp sipariş vermek istiyorum, ne isteyeyim.
mesela aklıma zippo geldi, kıbrısta ucuz mudur? yani para yollasam, 10 tane getirtsem sonra da okulda ggde ya da burada satmaya kalksam zarar eder miyim.
sadece zippo değil sorduğum şey, aklnıza ne geliyorsa yazın, sermaye var, para sorun değil, psp bile sipariş edebilirim eğer ucuzsa.

 
(git: 64553)


  • demcan  (22.03.09 23:34:30) 
o soruyu zaten okudum ama yetmediği için sordum. o cevaplarda alkol-sigara-parfüm var başka bir şey yok.. freeshoptan bunları aldırmayı ben de biliyorum, benim asıl öğrenmek istediğim. kıbrısta ucuz olanın ne olduğu, sorumun sonunu okumadınız herhalde.


  • zubundy  (22.03.09 23:47:06 ~ 23:49:13) 
Kıbrıs'ta ucuz olan hiçbir şey yok. Yalnızca hellimi burada üretilenden daha kalitelidir o kadar. Rum tarafından gelecek olan varsa başka, o tarafta feci ucuz malzemeler var klimasından plazma televizyonlara kadar.


  • tekosin  (23.03.09 00:01:11) 
freeshop tan ne aldırabiliyorsan aldır. çünkü halihazırda en ucuz freeshop ercan havaalanı nda. kıbrıs ın içinden de reha hellim peyniri ni ısmarlayabilirsin. daha da bilmem..


  • vengeance is mine  (23.03.09 01:26:02) 
türkiye'de bulmanın imkansız olduğu çok güzel ingiliz ve arap çayları var. çok da ucuz. ben gittiğimde ısrarla alıyorum onlardan. karlı bi satış olmayabilir tabi ama şöyle sigaranın yanına güzel bi ingiliz çayı... on numara derim.


  • bubamara  (23.03.09 02:16:32) 
(bkz: bolibif)


  • can see  (23.03.09 02:36:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.