[]

Android veri kullanımı

telefonda Android işletim sistemi 4 günde 110 Mb internet kullanmış. Android Telefonun internet paketini neden bu kadar sömürüyor? nasıl önüne geçerim bu durumun?




 
yüklediğin programların güncellemelerini otomatikten manuele al. büyük ihtimalle ondandır gibime geliyor


  • benden selam soyleyin  (23.08.13 14:32:40) 
ben de bir kere benzer bir şey yaşamıştım. meğersem browser'da daha önceden indirdiğim şeyin indirme sayfası açık kalmış. o süreçte de ne zaman twitterdan falan bir linke tıkladığımda açık kalan sayfa da aktif hale gelip aynı şeyi 2 günde 25 kere falan indirmiş. ben kotam dolmadan fark edebilmiştim. salakça ama olabiliyor işte...


  • qwertyali  (23.08.13 14:57:48) 
yanlış anlaşılmış "ben ayarlar) kullanım) Android işletim sistemi) 110 Mb kullanmış tarayıcı twitter ya da markete değil. işletim sistemi neden bu kadar kullanmış?


  • hoot  (23.08.13 15:22:03) 
yazılım guncellemesi yapmıştır chatonn gibi programlarıda yazılımdan sayıyor sanırm


  • eja  (23.08.13 15:29:01) 
peki konum belirleme olabilir mi? bu kadar çok kullanır mı? yalnızca bir iki kere yaptı. diğer zamanlar kapalıydı.


  • hoot  (23.08.13 16:49:32) 
Cep internet pakette sadece download değil upload + download olarak hesap ediliyor bu da kullanım miktarını arttırıyor. Ara ara kapatıp açaçaksın, arka planda otomatik güncelleme yapan programlar olabilir onları kapatacaksın.


  • Tutkun  (23.08.13 16:53:04) 
4 aydır kullanıyorum ilk kez böyle yükseldi normalde ayda 50 MB bile olmazdı.
bakın Program demiyorum "Android işletim sistemi" diyor. Virus olabilir mi?

  • hoot  (23.08.13 19:07:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.