[]

Bilgisayarın Açılmaması

Merhabalar;
Sabah bataryasız halde internette takılırken bir anda elektrikler gidip geldi ve bilgisayar kapandı. Şimdi tekrar açtım. Kullanıcı Hesapları bölümüne kadar geldi. Yönetici hesabına girdiğimde uzun bir süre " Başlatılıyor" yazısı çıktıktan sonra " Masaüstünüz hazırlanıyor " diyip benim masaüstümden farklı bir masaüstü açtı ve "geçici bir çözüm üretmiştir Windows " gibi bir ifade geçti.
-Guest ve diğer hesaplara sorunsuz girilebiliyor. Her şey aynı. Ama benim tüm dosyalar yönetici hesabında.
Ne yapabilirim? Ne yapmalıyım?

Teşekkürler

 
probleme kesin bi çözüm bilmiyorum ama bende olduğunda bir kaç kez res attım toparlamıştı laptop.


  • mucaravci  (22.08.13 16:09:39 ~ 16:09:48) 
o değilde ''geçici bir çözüm üretmiştir Windows'' kısmına takıldım.. senin windowz ne şair ne devrik cumle delisi çıkmış öyle. sevdim.:)

çözüm: windows restore yapıp bir gun onceye doneceksın. Time machine hesabı.
  • anonymice  (22.08.13 16:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.