[]

Siyasi parti ismi

"Şu anki siyasi partileri bir kenara bırakırsak" bana oyunuzu kafadan, içeriğine bile göz gezdirmeden direk alacak bir parti ismi söyleyin.
Yani tabi ki abartı oldu ama kafanızdaki siyasi ve sosyal düşüncelerinizi, ideolojinizi en net anlatan parti ismini rica ediyorum.
Yurt dışında var olan bir parti de olabilir ama sizin yaratıcılığınıza daha çok ihtiyacım var.
Herkes rengini belli eden bir parti ismi söylesin ama "bu isimde bir parti olsa direk okumu alır" dediğiniz bir partinin ismi olsun.
Teşekkürler.

 
PPPP
Plaj parti pijama partisi

PSGKP
PLAJDA SEXY VE GÜZEL KIZLAR PARTİSİ
İTALYADA VARDI MESELA BU G*TE OY VERİN DİYE :D
  • netadam  (22.08.13 15:29:33) 
ÖP
(Özgürlük Partisi)

  • deletesystem32  (22.08.13 15:31:30) 
yok sanırım öyle bişy.
tüm güzel kavramlar adını kullanıpğ aksine hizmet edenlerce ya da aksi olmasa da ona uygun tutumu takınmayanlraca kirletildi, kirletiliyor.
adalet, özgürlük, barış, demokrasi, eşitlik, kardeşlik...
  • dafaiss  (22.08.13 15:32:42) 
AHP
Adalet ve hakikat partisi


isme bakmadan oy verecez de her adalet diyene tuzluğumuzla koşarsak ne oluyor gördük
  • hewit  (22.08.13 15:45:00 ~ 15:45:35) 
(bkz: YDP) iyidir.
(bkz: yüce diriliş partisi)

  • ateyist_  (22.08.13 16:07:10 ~ 16:07:35) 
GAP

gençlerin arayışı partisi. bütün zenginler basar oyunu. güneydoğudakilerin de yarısını alırız.
  • zazazaraeta  (22.08.13 16:33:14) 
türkiye partisi ??


  • etna  (22.08.13 16:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.