[]

fatura devretmece

yaşadığım evin bütün faturaları benim üstüme, bir tanesini ev arkadaşıma devretmem gerekiyor, nüfus müdürlüğü gibi bir zımbırtılar için gerekliymiş.

kira kontratında ikimizin de adı mevcut, şimdi bi gulıla sorayım dedim, kontrat götürün şu bu lazım diyorlar ama ev sahibinden devirler için demişler bunu. nasıl yapmak lazım ne götürmek lazım bilemedim.

bir bilen varsa muhteşem olur.
şimdiden teşekkürler.

 
eğer sırf ikametgah aldırmak için yapacaksanız bu işlemi hiç gerek yok diye baştan uyarayım. sizin ikametgahınız o evdeyse, arkadaşınızın yanında gidip "evet, birlikte kalıyoruz." demeniz yeterli. kontratta da ikinizin ismi varmış zaten, gösterirsiniz.

yok başka bir iş için lazımsa, siz gidip kaydınızı sildireceksiniz. size (bildiğim kadarıyla hemen değil) depozito paranızı verecekler. arkadaşınız da yine aynı parayla gidip kontrat ile beraber üstüne alabilir faturayı. ha evet, ev sahibinden devir ile bir başka kiracıdan devir veya sizin ikinizin arasındaki devirlerde aynı şekilde işliyor süreç
  • styx  (22.08.13 15:36:48 ~ 15:38:30) 
ikametgah için ama geç bildirimden dolayı ceza almamak için yeni fatura devralmış olmak gibi bi şeylerden bahsettiler. nüfus müdürlüğü faturayı üstüne al da gel ceza kesmeyelim demiş yani. başka bir şubeden daha yirmi gün önce nerede yaşadığıma dair tek bir kanıt istenmeden ve tek bir kuruş ödemeden altı sene gecikmeli kaydımı aldırmıştım ben. işte böyle de saçmalıklı her şey.


  • freya  (22.08.13 16:20:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.