[]

Baslangic icin Tenis Raketi

Yeni tasindigimiz sitede tenis kortlari var, ev arkadasimla eglencesine oynamak istiyoruz. Baslangic seviyesi icin tavsiye edebileceginiz bir raket var mi? Boy vs onemliyse ben 1.81 o da 1.78. tesekkurler.




 
100-200 arası bir babolat veya wilson işini görür. daha sert bir yapısı olduğu için babolat daha uygun gibi başlangıca. ben wilson six one comp ile başladım (hala o var gerçi :) ) arkadaşın babolatı elime alınca vuruşlarda bir rahatlama hissediyordum. ama vuruşlara o sekmeye falan alışınca benimki daha rahat geldi. şansıma bana uygun olan raketi almışım.

boy falan değil elinin büyüklüğü önemli. internette sürüyle görsel video falan var nasıl tutulmasıyla alakalı. eğer eline küçük gelirse bir adet de grip al. en son wilsonın 20 liralıkları vardı inanılmaz kaliteli bir şey kesinlikle öneririm. yanlış hatırlamıyorsam rakette yazan l0 l1 l3 falandı raketin grip kalınlığı. ve yine yanlış hatırlamıyorsam her grip 1-1,5 basamak artırıyordu.

ama yine de fazla kalın almamanı / yapmamanı öneririm. wilson alacaksan olabilir ama babolatlarda ince daha rahat oluyor. 170-180 liraya kadar falan hangisine paran yetiyorsa hoşuna gidiyorsa al. eline al parmaklarınla çevir. tek seferde parmaklarımla zıplatıp 4-5 tur çevirebiliyorum mesela ben, bana uygun olanı öyle anlıyorum. :) 180in üstü profesyonele giriyor. yok hacı para bok bizde bir şey olmaz diyorsan al. ama kesinlikle çok aşağı da düşmeyin en azından üç basamaklı olsun fiyatı. "böyle başlayayım da ileride değiştiririm" olmuyor teniste. oynadıkça anlarsın. ortalama kalitede bir şey lazım en az.
  • zazazaraeta  (22.08.13 16:30:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.