[]

Kolay ve Sağlklı Yemek

Selamlar.

Şöyle fazla vakit ve uğraş harcamadan yapılabilecek ve dondurulmuş pizza vb. hazır gıdalar gibi de aşırı sağlıksız olmayan ne yemek yapabilirim? Tavuk sote gibi mesela?


 
fırının var mı?


  • arakhna  (22.08.13 14:49:37) 
var


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (22.08.13 14:57:29) 
unun var mı?


  • feykalade  (22.08.13 15:02:49) 
un markete gidip alırız sen ne yapacağımızı söyle de önce :)


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (22.08.13 15:04:36) 
e ne duruyorsun fırında balık yapsana


  • feykalade  (22.08.13 15:08:26) 
tavuğun baget kısmından alıyorsun, sonra bunları istediğin büyüklükte küp küp doğruyorsun mümkünse teflon tavada tatlı kaşığı kadar zeytin yağında kavurmaya başlıyorsun. tuz da at, böyle tavuk kızarmaya başlayınca üzerine 1 yemek kaşığı kadar un serp. unla beraber kavurmaya devam et, unun da rengi çıkınca soğuk süt dök üzerine ama yavaş yavaş. sen döktükçe o çekecek. döktüğün süt krema kıvamına gelmeye başlayınca kıs altını. bir çay kaşığı dolu köri at. kısık ateşte biraz göz göz olsun üstü. süper bir körili tavuk


  • kırmızıkaşekaban  (22.08.13 15:09:16) 
ya da tavuğun istediğini bir kısmını, elma dilim doğranmış patates, halka halka kesilmiş soğanlarla birlikte fırın poşetine koyabilirsin. 1 e 1 ölçüde salça ve yoğurdu karıştır o poşete dök. böyle oyna onlarla iyice sosa bulansın. sonra fırına. fırın poşetini delmeyi unutma.


  • kırmızıkaşekaban  (22.08.13 15:11:18) 
kabak sevmeyen abi-kardeş ikilisi olarak geçen gün sağlıklı beslenelim diye şunu yaptık, kolay ve güzel oldu. bir de yazlık olduğu için hafif de oldu. artık biz de sebze yiyebileceğiz. üzerine teryağı sosunu yapmadık, ağır olmasın diye, onun yerine baharata boğduk. tavsiye ederim.
www.kanald.com.tr

  • aychovsky  (22.08.13 15:21:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.