[]

Araçtaki Mermi Deliği ve Onarımı

Merhabalar;

2 aylık aracımın çatısından kurşun girdi, İç astarda bir sıkıntı yok,servis çatının tamamını boyatmak istiyor, ben de bundan kaçınıyorum. Bu yüzden bunu İstanbul Anadolu yakasında yaptırtabileceğim bir yer veya en kötü bir çözüm yolu önerebilir misiniz?


Şimdiden teşekkür ettim.

 
tavanı boyatmamak iyi fikir. bostancı büyüktür ama kazıkçıdır. anadolu yakasında kartal sanayi iyidir ama bildiğim bir kaportacı yok. araç ne marka?


  • nereye bu gidis  (22.08.13 11:39:23) 
tavanın tamamını boyatmanı ben de tavsiye etmem ama bi ustayla konuştum lokal boya sırıtabilirmiş


  • arakhna  (22.08.13 11:43:25) 
Araç Golf 7 - Kurşun grisi, Aklıma takılan sadece rengin tutması değil, boyama için kaynak yapılacağını bu yüzden iç döşemenin sökülmesi gerektiğini söylüyorlar. Döşeme gelecekte sıkıntı çıkartacak gibi geliyor...


  • ugursuz  (22.08.13 11:47:32) 
Servis bunu söylüyorsa sırf 2 aylık araba olduğu için yaptırırdım. Başında bulunun, elinizden geldiğince detaylı olarak fotoğraflarını çekin, zımpara atılırken de, boyanırken de hikayeyi tamamlayacak şekilde fotoğraflar çekin. Ham temiz olur hem de akılda soru işareti kalmaz.


  • yarin bos musun  (22.08.13 11:49:16) 
Yetkili servisten biri bize bunu bırakırsan mecburen böyle yapmak zorundayız ama bence dışarıda yaptır, aracın en az zararı görsün dedi. Diğer iki servis iç döeşemesine kadar değiştirmeye kalktı.


  • ugursuz  (22.08.13 11:55:45) 
Autoking'le görüş, hiç belli olmayacak şekilde lokal boya yapıyorlar. Bunun için komple tavanı boyamaya yakın para isteyebilirler ama en azından komple boyanmamış olur.


  • slayerrr  (22.08.13 12:05:13) 
panpa kurşun nasıl girdi aracın tavanından?


  • asabi  (22.08.13 14:37:23) 
Patronun x5 i autoking de boyasız yaptırmıştık. soldan bariyerlere sürtmüştü alkolluyken piç. her neyse baya hasar olmasına karşın hasar iki çizgi çeklinde bariyerin şeklinden ötürü 2 kapıda ve jantlarda vardı sadece sonuç işçilik muazzam malzeme kalite ...


  • netadam  (22.08.13 15:26:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.