[]

stajda sıçıp batırmak

arkadaşlar talaşlı imalat stajı yapıyorum 3.günümdü bana çalışmak istermisin diye sordular kabul ettim tornada delik delme işlemi, tablayı temizle parçayı yerleştir öncekini al tuşa bas delinsin ama ilk defa böyle bişey yapıyorum hayatımda ustanın beş dklık eğitimi sonrası 6-7 parça yaptım sonraki parçada tam anlamıyla sıçtım yerleştirememişim sanırsam ama bana kalırsa problem yoktu matkap parçanın altına girmiş kırıldı parçada çöp oldu tabi sonrasında usta değiştirdi matkabı etti falan ama devam etmedim haliyle

işte çok bozuk moralim a dostlar sanırım bidaha öyle bi işte yaptırmazlar

napsam?

 
Staj bunun için var. Daha önce daha beterini yapanları elbette görmüşlerdir. Üzmeyin kendinizi, şansınız olursa bir daha deneyip düzgün yapmaya çalışın.


  • whoosie  (21.08.13 19:04:14) 
stajda rahatlıkla sıçıp batırabilirsin, rahat ol.


  • gozyakansakiz  (21.08.13 19:04:55) 
usta senin yapabileceğin tüm hataları bilerek sana o işi vermiştir. korkulacak bişey yok. staj bunun için.


  • kakao  (21.08.13 19:08:25) 
Hiç moralini bozma. Talaşlı üretim öyledir, birkaç kez yapınca püf noktaları kaparsın.


  • johan sebastian  (21.08.13 19:14:21) 
o ustada zamanında sıçıp batırdığı için nema problema güzel insan.

ayrıca o kadar riskli işi sana zaten vermezler.

ha sana büyük geliyordur yaptığın hata ama tolere edilebilir birşeydir emin ol.

not: götü yay manasında değil ama rahat ol :)

ek not: en önemlisi de yaptığın hatayı öğren, bir daha yapmamaya çalış. sık tekrar edersen yersin paparayı :)
  • brkylmz  (21.08.13 19:20:43) 
sıkıntı olmaz. atölye stajımda işte ilk günü olan bir ustadan kılavuzu aldım ve deliklere kılavuz çekmek istedim. 3. delikte çaat kılavuz kırıldı ağzı delikte kaldı. adam telaşla parçayı çıkarana kadar 1 saat uğraştı. götünden soğuk ter aktı yeminle asdfgjkl. sonra tornadan frezeden devam. bir şey olmaz. hata her zaman olur ;)


  • japon askeri  (21.08.13 19:20:53) 
işe yeni girdiğimde çok büyük bir matkap tezgahında parça deliyordum, her şey normal olmasına rağmen koca mandren kırıldıydı ortadan ikiye :) beterin beteri var :)


  • killerbee  (21.08.13 19:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.