[]

Kürk Mantolu Madonna

Bu kitabın gunümüz türkcesine uyarlanmis versiyonu mevcut mu?bu haliyle de gayet anlaşılabilir bence ama türkceyi iyi bilmeyen biri icin okuması zor oluyor maalesef.




 
yazarın dilinde genel olarak sıkıntı var zaten.
iyi türkçe bilinse de değişen bir şey yok.
kötü.
  • ne nicki be  (21.08.13 17:34:59) 
Kardeşim yurtdisinda buyudugu sıkıntı yaşıyor ki bu konuda onu yadırgayamam.Ben güncellenmiş versiyonu var mı yok mu diye merak ettim zaten.

Ha bir de su var normalde hic turkce kitap okumayan birine 'kitabin dilinde bir sorun yok sadece ergenler anlamiyor' demek cok motive edici olmaz sanirim.
  • fraise  (21.08.13 17:54:19 ~ 18:02:19) 
çok uzun süren tasvir hatırlamıyorum ben o kitapta, uzun uzun cümleler de yoktu ama kardeş yurt dışından geldiyse ve zor dediyse yapacak bi şey yok. bi şeyler okumaya ekşisözlük'ten ya da gazetelerden başlayabilir. daha kolay olur. ama normal şartlarda sabahattin ali okuyabiliyor olması lazım çünkü bi ahmet hamdi tanpınar kadar eski kelime de yok içinde. kitabı beğenmemiş olabilir sizi kırmamak için söylüyordur ya da tamamiyle kitap okuma eyleminden hoşlanmıyordur da bahane üretiyordur.

gazete okuması en iyisi o zaman bi süre ya da jules verne'in ince kitapları var.
  • nickimin hakkini veremedim  (21.08.13 18:43:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.