[]

yarın pilavlı var gitsem mi acaba?

Dersaneden eski öğretmenim aradı üni kazanan öğrencilere pilavlı var mübarek yarın gel diye. Sonradan da tam olarak söylemedi ama kayıt falan bi şeyler geveledi ağzında. Muhtemelen kayda beraber gidelim cemaat evine yerleştirelim seni falan diyecekler. kayda babamla gitmeyi planlıyorum ve üni yurdunda kalıcam. Bi yandan diyet, spor yapıyorum bu aralar ama pilavlı da çok cezbediyo beni. Gidip bi tadına bakayım mı çok sıkıştırırlar mı illaa bizle kayda gel diye? Bir de adam benle yıl içinde baya ilgilendi gidip bi vedalaşsam mı diyorum ayıp olur.




 
harbi eğlenceli olur eğer taşağına gidersen. git gör eğlenip gel.

edit: samanyolu mezunuyum. zararın allahı gelir 3 sene sonra fark edersin.
  • zazazaraeta  (21.08.13 02:28:59 ~ 02:35:18) 
git tabi dostum sen bakma burdakilere zarar gelmez o insanlardan


  • monkey  (21.08.13 02:34:05) 
İlgilenir tabii amaç belli. Kayıt olayına gelince; üni kaydında cemaatlere yem olmayın abi! Pilavlının dışında da vedalaşabilirsin. Ayrıca sanki dünyada bi orda pişen özel yemekler. sporuna emeğine sıçıp yemeğe gidiceksin, cezbediyo falan..


  • gupon  (21.08.13 02:35:28) 
git. pilavlı kaçmaz. nasıl canım çekti.


  • japon askeri  (21.08.13 02:37:53) 
Git tabii.Ama pilavın üzerindeki o türlümsü şeyden ve yoğurttan çok ye,pilavlı adı ama sen pilavı çok kaçırma diyetine yazık.

O kadar emek etmişler vefa bozcu,git vedalaş teşekkür de et.Belki seninle aynı yeri kazanan arkadaşlarınla da irtibata geçersin.

Yaz günü zaten kesin evde sıkıntıdan patlıyorsundur.Her türlü kardasın,pilavı az yersen.Git!
  • damba  (21.08.13 03:20:10) 
www.radikal.com.tr
:D
Ben bu pilavlı nedir ne değildir şimdi bu sabah öğrendim. Bildiğin maklubeymiş.
Üniversite'de ramazanda iftara çağırırlardı. Koca tepsi yemeğe tanımadığım insanların kaşıkla saldırması çok makul değildi işte ama arkadaşlarla bir kaç gittim. Yemeğin ardından çaylar gelir, sohbete başlanırdı. Tam o esnada biz kaçardık. Tabi o yemeğin ardından evi dolduran ergenleri gördükçe içim burkulurdu o ayrı. Yazık günah lan. Hepsini bir bir işlediler. :S
Neyse, gitme çocuğum, ben senin biletini alayım, gel Bursa'ya, şöyle en güzel yerinde bi buçuk İskender ısmarlayım. Gidiş dönüş yemek benden. Bursa'nın tarihi yerlerini, cami türbelerini de gezdiririm...
  • cliquot  (21.08.13 08:58:03) 
pilav iyidir, yav hehe deyip yemeye devam edin.


  • nereye bu gidis  (21.08.13 10:08:15) 
maklube güzel birşey değil abi. millet saldırıyor, bitmeden bende alayım diyorsun ağzın yana yana yiyorsun.


  • mattiadestro  (21.08.13 10:08:29) 
herkes ortak tepsiden yiyor kaşığı alan dalıyor. steril değil. çaya yüklenirsin. bardak temiz mi ona dikkat et yalnız. aynı bardağa çayı basıp basıp duruyorlar.


  • cha  (21.08.13 10:24:13 ~ 10:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.