[]

The Beatles'ınki gibi hayran kitlesi...

...olan, eski sayılmayacak müzisyenler var mı hâlâ? Daha doğrusu bu kadar etki sahibi müzisyen çıkıyor mu artık? Öyle bi kitlesi olacak ki mesela konser sırasında kendini paralayacak, boğazını yırtarcasına çığlık atacak, düşüp bayılacak, müzisyenin iniş yapacağı havaalanını işgal edecek, (The Beatles'tan, oha dediğim, duyuru açma sebebim olan örnek) konserde o kadar gürültü edecek ki müzisyen ne çaldığını duyamayıp konseri kesecek. Justin Bieber hayranları geliyor aklıma ama bu kadar aşırıya kaçıyorlar mı?




 
maalesef justin bieber ve one direction bugunun örnekleri. Genele yayarsakta ingiliz boybandler bu kategoriye dahil olur.


  • johnny lash  (20.08.13 19:47:48) 
biliyorsundur sanırım metallica'nın 91 konserini. şu araya serpiştirilen askerlerin bile birbirlerinin omzuna çıkıp tepindiği konser. enter sandman yazınca üçüncü sırada çıkıyordu en son. o konserden sonra fark ettim ki dünyadaki bütün ergenleri toplayacak bir boyband de olsan, ana dilinde konuşuyormuş gibi enstrümanıyla oynayan adamları toplayıp müthiş bir caz grubu da kursan, ne bileyim insanlara 34263245634 bpmde head bang de yaptırsan zor verirsin öyle bir konser. en azından ben görmedim ondan başkasını.


  • zazazaraeta  (20.08.13 20:46:15) 
kabul etsinler ya da etmesinler, justin bieber, one direction falan günümüzün the beatles'ıdır.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (20.08.13 20:58:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.