[]

eski sevgilinin rahat bırakmaması

uzun sayılabilecek bir ilişkim vardı. çok taviz verip, kendim olmaktan çıkmıştım bu ilişki boyunca. neredeyse hiç sevemediğim biriydi. buna karşın onun bana giderek bağlandığını görüyordum. sevgisi giderek tehlikeli bir hal alıyordu. en sonunda cesaretimi toplayıp bitirdim.

ayrılalı iki aydan fazla zaman olmasına karşın konuşmadığımız gün sayısı çok az. sürekli arayıp her şeyi öğrenmek istemesi, eski kıskanç hallerine devam etmesi, her şeye müdahale etmeye çalışması, şartlar falan koyması bi yana işler istediği gibi gitmeyince tehdit etmeye başlıyor. küfürler edip duruyor. işleri evin önüne gece yarısı gelip zile basıp annemle konuşmaya kadar götürdü.

bir türlü ayrıldığımızın farkına varamadı. yaşı daha büyük boşanmış kadınların konuşmalarına da tanık oldum. neredeyse hepsi bu tip şeyler yaşamış.

yok mu bunun bir çaresi? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. zaman mı her şeyin ilacı.

 
resmen taciz ediyor seni. seni mutsuz ettiğini söyle yine de anlamıyorsa şikayet et.


  • dahili meddah  (20.08.13 17:08:23) 
'söz ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakki kötektir' demiş ziya paşa. koskaca paşa, vardır elbet bi bildiği.


  • eyyor  (20.08.13 17:11:26 ~ 17:16:43) 
şimdi adam normal değil orası kesin ama sen neden adam arayınca açıyorsun onu anlamadım? ayrıldın bitti bir daha telefonlarına çıkmaman ve hayatını ona anlatmaman gerekirdi. kesinlikle şikayet et devam ederse.


  • quasiromantic  (20.08.13 17:13:20) 
@eyyor haklı, mutlaka tanıdığın, tanıdığının tanıdığı bir "kabadayı/mafya vari tip" vardır. Söyle biraz tırstırsınlar. Polise git savcılığa git diyeceğim ama pek etkili olmaz bu "tiplere".


  • edip  (20.08.13 17:14:41 ~ 17:15:00) 
adım 1, kendisine rahatsız olduğunu, artık aramamasını, devam ederse şikayetçi olacağını söyle. telefonlarına çıkma.

işe yaramazsa adım 2, polise, savcılığa git.

işe yaramazsa adım 3, "dinsizin hakkından imansız gelir".
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.08.13 17:17:13) 
şikayet edersen tutuşur.


  • rock n roll  (20.08.13 17:24:09) 
annene de söyle ararsa açma de. ikiniz de açmayın o arayınca. hatta baktın başka numaradan arıyor. açtıktan sonra suratına kapat. 1 arar 2 arar sonra pes eder yorulur. eve gelirse de kapıyı açma. kapıda çok taciz ederse polis çağırrısın.


  • eski solcu  (20.08.13 17:44:37) 
istanbuldaysan gidip dövebilirim

evet kasımpaşalıyım
  • GibsonRules  (20.08.13 17:47:24) 
ayrıldık diyorsun ama her gün arayıp konuşmasına izin veriyorsun, konuşuyorsun ve hesap veriyorsun. ayrıldıysan niye hala sevgili gibi konuşuyorsun ki, açma telefonu.


  • r_u_h  (20.08.13 17:55:51) 
polisi ara alsınlar içeri akıllanır


  • RaZeus  (20.08.13 18:04:48) 
savcılığa dilekçe ver. yine işe yaramazsa çok sağlam dövdür ama öyle basitinden olmasın. resmen adam doğduğuna pişman olsun.


  • pek vokal  (20.08.13 18:11:13) 
aynı olayları ben de yaşadım :/ tehditleri, kapıya dayanmaları, hakkımda çıkardığı kötü laflar sonucu savcılığa başvurdum. bi kaç kez duruşmaya çağırılmışım ama adres değişikliği yüzünden farketmediğimden bi gün gidip şikayetimi geri aldım. hatta arada şikayetini geri almazsan başını yakarım diye tehditlere devam etti falan. tek çaresi zaman öyle diyim sana. ne yaparsan yap o herif ruh halinden çıkamayacak. benim de denemediğim şey kalmadı yani telefonu bi erkeğe açtırıp ben yeni sevgilisiyiz kızı rahat bırak da dedirttim. babama aratıp bu kız delidir peşini bırak da dedirttim. hiçbir şey işe yaramıyor. o çocuğun psikolojisi tamamen seni geri kazanmak üzerine programlı şu an.
iki seçeneğin var, ya savcılığa gideceksin ya da suyuna gidip sakinleşmesini bekleyeceksin. her gün telefonda havada sudan konuşsan bile o bi süre sonra rahatlar. ama ağlamaya falan başlarsa ve sen de kes ulan sesini dersen tekrar başlar küfür etmeye.

  • neira  (20.08.13 19:04:15) 
işte bu tür şeyler sık oluyor, bu riske girmek istemeyen kadınlar da erkeklere mesafeli duruyor haliyle, sonra da kezban mezban diyorlar o kadınlara. allah belasını versin ne diyeyim. dövdürmek lazım herhalde.


  • nereye bu gidis  (21.08.13 10:31:29) 
ne kadar çok taviz verirsen o kadar fazlasını isteyecek.
belki sana iftiralar sallayacak, belki paylaştığınız özel anları annene anlatmakla, camı pencereyi indirmekle tehdit edecek.

artık daha fazla taviz vermemelisin. ayrılmışsınız ama sözde kalmış o ayrılık. annenle konuş, yaşadıklarını anlat, sonuçta olan biteni senin ağzından en net şekilde öğrenirse senin de için rahat edecektir. annen de karşıda nasıl bir model olduğunu bilecektir.

bir anda bıçak gibi kes görüşmeyi, telefonunu değiştir vs.
hala rahatsız etmeye devam ediyorsa polise gitmekten çekinme.
  • mkrn  (21.08.13 12:47:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.