[]

Scooter Motosiklet

Ev - İş arasında kullanabileceğim scooter tarzı bir motosiklet alayım diye düşünüyorum da, baktığımda 1500 liradan başlayan deli fiyatlar görüyorum. Misal 1800 liraya şöyle motosiklet var: img24.imageshack.us

Ne diyorsunuz, alınır mı bu tarz bir şey?

Hayatımda ilk defa motosiklet sahibi olacağım. Vespa'lar çok güzel geliyor ama pahalı buldum. Varsa tabii önerilerinizi de duymak isterim.

Teşekkürler.

 
çin malı motosikletler narin olurlar, motor kısmına (mekanik kısım) pek bir şey olmaz ama grenajı olsun bağlantı kısımları olsun çabuk dağılmaya başlar.

dikkatli kullanır ve sık sık gestay+b yaparsan, elin anahtar tutup da bir şeyler yapabilen yapmayı seven biriysen seni baya bir idare eder.

ha ama yok en ufak sesde, arızada, hata da servisin yolunu tutarsan seni hem servisler hemde motor üzer.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (20.08.13 14:47:54) 
2. el bir yamaha ya da honda dene bence. satışında kolay olur. benim mondiali satamadım bir türlü :( ordan biliorum


  • anonymice  (20.08.13 14:53:11) 
çin işi olayına bende katılıyorum. çabuk bozulur zor tamir olur olsada ayar tutmaz vs. kymco markası kore firmasıdır,ben yıllarca kullandım ve memnundum. size de tavsiye ederim.


  • Absinthe75c  (20.08.13 14:56:49) 
Uzun ömürlü istemiyorsan çin malı ya da paylaştığın fotodaki gibi bir şey al derim.
Ama sağlam bir şey ve tadını almak istiyorsan kesinlikle yamaha pcx i tavsiye ederim. Uzun yıllar senin olur ve ikinci eli iyidiri satman kolay olur.

  • redeath  (20.08.13 16:17:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.