[]

adnan menderes havalanından alsancaka ulaşım

en uygun fiyata nasıl sağlanır?




 
izban, banliyö?


  • dafaiss  (20.08.13 01:49:03) 
izbanla halkapınar ordan metroya aktarma ile çankaya durağında inebilrsn 1.80 liraya geliyor kentkartın varsa


  • joy stick  (20.08.13 01:49:20) 
izban'ın alsancak istasyonu yeniden açıldı arkadaşlar.

izban'a gidiyorsun, 1.80tl'ye hiçbir aktarma yapmadan havalimanından alsancağa gidiyorsun.
  • kamera motor  (20.08.13 01:52:50) 
joy stick'e ek olarak halkapınar'dan alsancak'a ring otobüsleri işlemeye başlamıştı en son, tekrar kalkmadıysa çankaya'dan dolaşmak yerine o daha mantıklı.


  • dafaiss  (20.08.13 01:53:09) 
aa tamam o halde acıldıysa o durak ben izmirdeyken bakımdaydı da :D


  • joy stick  (20.08.13 01:55:05) 
hiltonun önünden havaş direk gidiyor ama o 10lira olmasi lazim.


  • camiroquay  (20.08.13 02:05:23) 
arkadaşlar ben sizin amacınızı tam anlayamadım.

adam en uygun fiyata gitmeyi sormuş. millet acayip acayip öneriler sunuyor.

banliyöden daha ucuza gitme ihtimali yok. daha hızlı gitme ihtimali yok. daha rahat gitme ihtimali yok.

anca otostop çekerse daha ucuza gider o kadar.
  • kamera motor  (20.08.13 02:11:58) 
izban banliyö mü oluyor. cahilliğimi affedin izmire daha önce hayatımda bikere gittim :) izmir havalimanı sitesinde metro olarak bir şey yazıyor duraklar arasında alsancak var bu izban mı oluyor


  • antonin artaud  (20.08.13 11:57:29) 
evet, izban = banliyö. havaalaına hiç gitmedim, belki giden biri tarif edebilir ayrıntılı ama orada sorarak, tabelalarla vs. bulursunuz zaten. "havaalanı" diye bir durağı var yani izbanın. halkapınar durağında ineceksiniz, yine orada alsancak'a aktarma otobüslerinin olduğu yere doğru yönlendirme yapan tabelalar var zaten; olmadı güvenlik görevlilerine sorarsınız gösterirler.
bir de, istasyondan 3-5 kartlar var ya onlardan almanız ya da bir kentkart edinmeniz gerek; eğer yoksa. havaalanı durağında mutlaka vardır bir tane.

  • dafaiss  (20.08.13 13:27:29) 
hala halkapınar diyen var.

sevgili dostum, havalimanından izban ismiyle kullanılan banliyö trenine bir bineceksin, "ALSANCAK" durağında inip izmir'e geldiğin için mutlu olacaksın. ücret 1,85.

not: alsancak durağı alsancakta.
  • esenboga  (20.08.13 13:47:00 ~ 13:47:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.