[]

07 ile Başlayıp 07 ile Biten Plaka

Bunlar özel mi oluyorlar? Elbette 07 dnz 07 demiyorum bu plakanın alıcısı çok olur ama 07 hbf 07 gibi (plakalarla ilgim yok ve afaki örnekler veriyorum) plakalar da özel midir? Özelden kastım değeri daha yüksek, alıcısı daha çok gibi.

Teşekkürler.


 
emniyete fazladan para verilerek alınabiliyor diye biliyorum


  • dieselsingle2  (19.08.13 22:42:33) 
Özel plaka ve fiyatları yuksektir...


  • Sskywalkeremre  (19.08.13 22:43:13) 
emniyete fazladan para verilerek alınıyor ancak rüşvet anlamında fazla para değil yani böyle plaka almanın belli bir ücreti var.


  • mosakale  (19.08.13 23:07:39) 
Peki diyelim ki ben bu plakaya sahibim. Satışa çıkarsam ve desem ki "bu plakayı size satarım ama alacağım plakanın masrafları + 1000 lira istiyorum" desem olur mu? Bu veya benzer şekilde satabilir miyim?


  • quanche  (20.08.13 08:31:57) 
evet satarsın ama trafik tescil şubeden birileriyle görüşürsen sağlıklı bi şekilde halledebilirsin. yanlış bilmiyorsam öyle hop diye sadece plakayı satamıyosun, çok masraflı değil ama biraz teferruatlı bi işlem.


  • mosakale  (22.08.13 19:09:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.