[]

Koreli arkadaşıma metrobüste taciz etmişler

Merhaba arkadaşlar. Koreli arkadaşım 3 ay önce erasmus ile istanbul'a geldi. türkiye'yi ve türkleri çok seviyordu. türkiye'de kalmak istiyordu. çok utangaç ve alıngan birisi. ama bugün çok mutsuz olduğunu ve başından bir olay geçtiğini söyledi. benden başka sadece bir arkadaşına söylemiş. etek giydiği bir zamanda metrobüs'e binerken kalabalık olduğunu ve o sırada birinin kalçasını ellediğini söyledi. arkasına baktığında kimse yokmuş çok hızlı olduğu için bağıramamış. arkadaşlarına anlattın mı dedim hayır anlatmadım ama anlatsam etek giydiğim için beni suçlayabilirler dedi. bana bunalıma girdiğini ve kore'ye dönmek istediğini söyledi. onu bu durumdan kurtarmak için ne yapmalıyım?




 
koreye dönsün bence de,ben de olsam dönerdim.


  • rock n roll  (19.08.13 22:12:33) 
Yanında biber gazı taşımasını, buranın kendi ülkesi veya medeni herhangi bir ülke olmadığını, insanlardan insanlık beklememesi gerektiğini söyleyin. Biber gazını kullanmaktan da çekinmesin. Tabii aracın içinde değil. Yani bu olumsuz durumun üzerine gitmesini, pes etmemesini, bu durumun yabancı ülke vatandaşı olmasıyla bir ilgisi olmadığını söyleyin.


  • grgn  (19.08.13 22:14:09) 
koreye dönsün, manyaklık etmesin


  • sipsiyah  (19.08.13 22:22:21) 
1-) erasmus avrupa ülkelerinde olan bir olay
2-) asya ülkelerinde ( özellikle japonya ve kore ) metro sapıkları yaygın, chikan derler japonlar.

yani tacizle üniversite yaşında istanbul'da tanışma hikayesi biraz fazla. varsa öyle bir koreli, onun adına üzüldüm. batının iyi yanları da var onları alsın, bir daha da metrobüste taciz ediyorlar diye bağırsın. işe yarar.
  • repins  (19.08.13 22:39:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.