[]

Çarşı Atkısı

Merhaba;

Bir Galatasaraylı olarak bu akşamki maça Çarşı atkısıyla gitmek istiyorum fakat kafama tüküreyim ki dünkü maça giden arkadaşlarımdan Çarşı atkısı almalarını istemek aklıma gelmedi. Sabahtan beri tüm Kartal Yuvalarını aradım ama hiçbirinde kalmamış. En son Çarşı Store'u facebook'ta buldum, kendilerine mesaj attım, twitter'da ekledim, telefonla aradım ama ulaşamadım henüz. Küçükçekmece civarında oturup da bana Çarşı atkısı ulaştırabilecek birileri var mıdır?


 
git gitte götüne soksunlar atkıyı

herşeyi birbirine karıştırmakta üzerinize yok çarşı dediğin her fener maçında tecavüz bestesi giren reklam dan başka işi olmayan bir grup

git beşiktaşı tut orası galatasarayın yuvası ve sadece sarı kırmızı serbest işine gelirse he inşallah denk gelmessin benim gibi birine.
  • reflex  (19.08.13 13:57:16) 
ultraslan bebelerinin aralarına girmediğin sürece bir şey olmaz.

@reflex umarım senin birine denk gelirim ben de
  • ack3000  (19.08.13 15:06:15) 
dayak veya sataşmaya maruz kalmadan eve dönme ihtimalin yok


  • yol  (19.08.13 15:15:22) 
İçimi kararttınız :) Hani düzelmişti "bağzı şeyler"..


  • mytonn  (19.08.13 15:24:40) 
@ack3000 gelsen nolcak ben yıllardır bu tribündeyim ve çarşı ile bizim tribünler hiç iyi olmadı ve burası galatasaray tribünü burda sadece sarı kırmızı giyilir siktirin gidin taksimdemi tahrirde mi ne bok yiyorsanız yiyin biz galatasaraylıyız üst kimliğimiz bu

@topraam şerefsiz kelimesini birde uA grubuna karşı söyle görelim delikanlılığını
sana göre doğru olanı yapmadı diye kimse şerefsiz olamaz uslubunu düzelt.

@mytonn düzelen ne arkadaşım orası galatasarayın maçlarını yaptığı yer biz inönüde şampiyonluğa giderken polat gelsin sizi kurtarsın vs analı bacılı küfür edecekler ölümsüz kurucumuza küfür edecekler sonra sen onların sırf senin demokratik görüşüne veya siyasi duruşuna uygun hareket ettiği için atkısıyla stadda gezeceksin yok arkadaş. çok seviyorsan başka yerde tak bu faşizm değil sen yaparsan tahrik. bu arma için çoğu insan km lerce yol gidiyor başı belaya giriyor. siyasi çıkarların aracıda olamaz.

not: tayyipte taksimde tahrirde stad içnde umrumuzda değil. staddan çıkarız o zaman herkesin görüşü duruşu hayatı ona göre hareketi olur ama stad onun yeri değil.

git nevizadeye paso tayyip e küfrederler et et gel ama stada çarşı atkısıyla gelme ! buda tehdit falan değil dost tavsiyesi.
  • reflex  (19.08.13 15:50:23) 
maça giden gördüm ü kale arkalarını ve doğu üstü millet birbirine girdi milleti anca tahrik eder bunlar kimse satılmış değil herkesin bir görüşü var saygı duyun


  • reflex  (19.08.13 22:41:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.