[]

Twitter - konuşmadığım birinin takip etmesi

Selamlar, pek görüşmediğim birinin takip ettiğini farkettim. Biri kendi isteği dışında herhangi bir şekilde farketmeden başkasını takip edebilir mi yoksa illa ki kendisi mi takip etmek istemiştir.

Teşekkürler


 
soruyu okudum ve error verdim.


  • mea maxima culpa  (19.08.13 01:12:14) 
bacım sen çok yanlış gelmişssin


  • kendihalindekiyaratık  (19.08.13 01:14:26) 
Senin profilini merak edip girmişse, özellikle dokunmatik telefonda, yanlışlıkla seni takip etmiş olabilir zira follow butonuna elin yanlışlıkla kayıp tıklanması ve farkedilmemesi telefonda oldukça yüksek ihtimal.

Bunun dışında eğer sen aktifsen ve o da aktifse twitterda, yani sen sık sık tweet atıyorsan ve o da sık sık timelineını kontrol ediyorsa senin tweetlerini görmüştür ve takip ettiğinin farkındadır. Eğer sen hiç tweet atmıyorsan ve o da takip ettiklerinin listesini kontrol etmiyorsa arada kaynamış olabilirsin. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. Bu arada durumdan rahatsızsan blocklayabilme şansın var.
  • fuerteventura  (19.08.13 01:16:20) 
istemistir ama gonul bu ya, simdiye kadar kismet olmamistir. belki icinde bir yerlerde yillardir bunun pismanligini tasiyordu. belki de yalnizca serseri bir dusuncenin pesinden kosup ani yasama cilginliginin getirdigi duygu hezeyaniyla follow tusunu durtuverdi. buna cevap veremem. yoo dostum yoo.


  • bohr atom modeli  (19.08.13 01:17:54) 
bir daha tuvaletten tabletle duyuru girmesem iyi olacak.


@fuerteventura: ben bu hesabı meslekle ilgili olaylardan haberdar olmak için kullanıyordum, hiç tweet atmadım, hepi topu 3 kişi takip ediyordu, ikisini de tanımıyorum hiç, ne alaka bilmiyorum. şimdi bu pek konuşmadığım kişi de takip edince acaba bir şekilde yanlışlıkla mı oldu, yoksa bile isteye takip mi ediyor onu anlamaya çalıştım. dediğim gibi hiç tweet atmıyorum.
söylediğin mantıklı, aklıma gelmemişti, blocklamaya gerek yok, yazmıyorum zaten.

not: erkeğim.
  • puc  (19.08.13 01:27:39) 
Tepkisini görmek için bikaç tweet at özellikle onun tweet attığı anda, yani online olduğu anda sende tweet at ve onun seni görmesini sağla bakalım unfollow edecek mi.


  • fuerteventura  (19.08.13 01:35:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.