[]

poker topluluğu

sevgili poker üstatları değil topluluk üyeleri, tüzük bilgilileri,

şimdi biz arkadaşlarla her cuma poker oynuyoruz. bir gazdır aldık, bunun topluluğunu kuralım dedik. sonuçta kendisi kart oyunu. kart oyunu olmasından ziyade kumar.
(bkz: #14534803) nolu entry'de dediği üzere kendisinin turnuvaları düzenlenebilmektedir. para için oynatılması yasak tamam ama her kağıt oyunu para için oynanabilir. biz misal zamanında briçi de hesabına oynar idik. neyse topluluğu kurablirmiyiz ne dersiniz_?

şimdi yatıyorum, sabaha kurmak ne demek amına bile korsun gibi cevaplar görmeyi ümit ediyorum.

 
uzun zamandır poker oyanayan birisi olarak söylüyorum;
uzun zamandır her ilde çeşitli ve değişik kişiler topluluk kurma hevesiyle yandı tutuştu ancak ben henüz elle tutulur bir şey göremedim. bir hevestir gelip geçiyor galiba.
ancak kıbrısta merit otelde türk toplulukları turnuvalar düzenliyor. merit otelin internet sayfasında vardı galiba.
  • etna  (21.03.09 10:49:29) 
topluluktan kastettiğin şey dernek mi?


  • zubundy  (21.03.09 12:48:46) 
üniversite topluluğu, olmadı işi daha da ileri götürerek bir lokaldir dernektir bişi.


  • ayiadam  (21.03.09 13:44:29) 
Ben ankaradayım. Böyle bişeyi uçarak kabul ederim, pokerle ilgili herhangi bir organizasyon topluluk için beni de dahil ediniz. Çiplerim çuham fournier marka destelerim mevcut. Oynamak gerek oynayamıyorum, çok üzülüyorum.

her an benlen irtibata geçiniz..
  • jadle  (21.03.09 14:52:37) 
@jadle,

ben de ankaradayım, ama bu aralar parasızım. bir ara buluşup bir yerlerde oynayabiliriz.

tik koydum ama datmin :D olamadım cevaplardan. net bir cevap bekliyorum hala.
  • ayiadam  (21.03.09 16:57:52) 
@ayiadam

tik? tatmin? net cevap?
  • jadle  (21.03.09 20:56:56) 
@jadle,

onu sana demedim cevap veren diğerlerine dedim. kimse kurarsın kuramazsın dememiş de ondan.
  • ayiadam  (21.03.09 21:50:12) 
dernek kuracam diyorsanız,zor değil internetten medeni kanunu indirin ve oradan da tüzel kişiler kısmına bakın(medeni hukuk dersini vereli 4 yıl olduğu için kesin bişey söylemek istemiyorum, kanuna bakmaya da üşendim valla şimdi ama yarına kadar cevap gelmezse yarın akşam bakar nasıl kuracağını anlatırım)
asıl cevaba gelirsek evet dernek kurabiilirsin, ama parasına oynamamak şartıyla tabi.
üniveriste topluluğu-kulübü falan anlamam o işlerden, öğrenci işlerine sorarsan yardımcı olurlar herhalde.
  • zubundy  (23.03.09 02:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.