[]

Kuzey Irak Turu?

Bir arkadaşım mimar olarak Erbil'e gitti, epey taşaklı bi firmada, ben ve bir arkadaşım da onu ziyaret edelim diyoruz. Diyarbakır'a uçakla gidip, oradan 5-6 saat arabayla geçilebiliyormuş. Ya otobüse bineceğiz ya da gelip bizi alacaklar.

1) Güvenlik endişemiz olmalı mı? (Hem otobüsle, hem de bagajı dolu Toyota Hilux'lar ile gideceğimiz ihtimalini göz önüne alalım)

2) Pasaportuma kürdistan damgası mı basılıyor, ırak mı? (Bu önemli bir konu maalesef)

3) Gitmeye değer mi sizce?

 
erbil baya gece hayati falan olan bi yer. gitmeye deger bence. baya guzel barlar vs vs varmis. pasaport konusunu bilmiyorum ama guvenli demisti giden bir arkadasim. gitmeye deger bence.


  • rentts  (19.08.13 00:00:52) 
Pasaportuna Kurdistan damgasi vuracaklar hem de giriste welcome to kurdistan yaziyor kurdistan bayraginin altinda.


  • zaxurani  (19.08.13 00:38:58) 
direkt erbile uçakla gitmek diye bir seçenek de var aslında. değerlendirmez misiniz :) gerçi nerden baksan bilet fiyatları son 1 hafta kala 350-370 doları görüyo. pasaporta ırak damgası basılıyordu 7-8 ay önce. şu an da öyle sanırım.


  • kabak cekirdegi  (19.08.13 00:53:27) 
Çok pahalı oluyor uçakla ya. 350 gidiş 350 dolar dönüş falan, onun yerine 60 liraya diyarbakır'a giderim uçakla, 4-5 saat yol koymaz yani diye düşünüyorum. Teşekkürler.


  • roket adam  (19.08.13 09:46:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.