[]

rabia isaretiyle ilgili

isaretin anlamini falan sormicam.

demin dikkatimi cekti, facebookta biri bir fotograf paylasmis. dört kisi masada eliyle bu isareti yapiyor. ben de denedim.
lakin bas parmagimi fotograftaki gibi avucumun icine alinca isaret parmagimi uzatamiyorum, egri kaliyor. sol elde sorun yok ama sag elde böyle. benden baska ayni sorunu yasayan var mi merak ettim.

not: daha büyük dertlerim de var, valla bak.

 
aa evet lan!

olm cok komik ahuah
  • hjarteblod  (18.08.13 23:28:38 ~ 23:29:32) 
yaw arkadaş gece gece nelerle uğraştırıyonuz beni, kramp manyağı oldum.

işkenci gibi bi haraket. 2 dakka yapsan 1 hafta baş parmak iptal
  • killerbee  (18.08.13 23:32:42) 
ahahahahhah hakikaten hee. ben yapabiliyorum babam yapamıyor. vay aq.

yapanlar mursi yanlısı yapamayanlar darbeci sanırım.
  • roket adam  (18.08.13 23:33:52) 
oha evrimin kayıp halkasını bulduk. bende de sağ elde problem var lan. teorim şu: sağ elde sorun yaşayanlar sağlak ve sağ eldeki kaslar daha çok çalışıp büyüdüğü için harekette sıkıntı yaratıyo.


  • only the strong survive  (18.08.13 23:43:49) 
yaptım,oldu.


  • uzunuzunilgi  (18.08.13 23:51:49) 
ben de sıkıntı yok ama kardesim iki eliyle de yapamiyor. cevaplara da iyi guldum.


  • evc  (18.08.13 23:53:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.