[]

Marmaris uzmanlarına sorular

Kararımızı Marmaris'te kıldık ve gidiyoruz. Şimdi önerileriniz lazım.

4 kadın 4 gün ordayız neler yapalım, nerelere gidelim?

Gündüz otelin plajında olmak istemiyoruz, merkezde çünkü. Gündüzleri ne yapalım? Geceleri ne yapalım?

Barlar sokağındaki club ve discolarla ilgilenmiyoruz. Daha sakin yerler için tavsiyeleriniz varsa alabilrim.

 
İçmelerde kahvaltı yapın güzel manzarasıyla beraber,
Yat gezisine çıkın çok güzel koylar var,
Datçaya gidin mutlaka çok sessiz ve iç rahatlatıcı bir yer.
İyi eğlenceler.
  • redeath  (18.08.13 18:30:21) 
İçmeler +1

Sessiz sakinlik için Amos'a da uzanabilirsiniz ama mutlaka 1 gününüzü Hisarönü yarımadasına ayırın. Hisarönü + Kız Kumu + Selimiye + Bozburun yapın. Özellikle Selimiye mükemmel bence.

Daha fazla gününüz olsaydı vize müsatiliğiyle doğru orantılı olarak Rodos derdim. Hem gece hayatı (her zevke göre) hem de plajlarıyla Marmaris'i fena sallar.
  • the vagrant  (18.08.13 19:02:38) 
sakinlik istiyorsanız turunç beldesine gidin. Denizi güzeldir.. merkezden minibüsler kalkıyo belirli saatlerde. Datçaya da gidin mutlaka..

geceleri ise club dışında pek bir olay yok.. sahil boyunca turlarsınız o kadar.
  • gibicibicis  (18.08.13 19:26:05) 
hisarönü+orhaniye 'den sonra turgut var, deniz kenarında da zakkum restoran var, gidin orda yoğurtlama ve kabak çiçeği dolması yiyin, denize girin, sakin sakin oh mis. diğer yerler gibi kalabalık da olmaz haftaiçi olursa. hisarönünde de erine var orası da yeşillik içinde, deniz kenarı baya güzel, oraya da gidebilirsiniz ama hisarönünün denizi biraz tırttır.

hisarönü sapağına gelmeden 200 m geride meşhuuur mavi pide var gidin orda köz patlıcanlı kuşbaşılı pide yiyin. ya bunu mutlaka yapın valla canım çekti.

yat gezisine müziksiz yatlarla gidin mutlaka, önceden yer ayırtırken sorabilirsiniz. adını hatırlamadığım ama üstünde koca sarı brandada "josh is here" yazan yat güzeldi baya memnun kalmıştık.

akşamları sakin sakin denizi izlemek isterseniz içmeler laguna otelin ordan sahile doğru inin,(oraya kadar dolmuşla gidebilirsiniz) kafeler var. sakiin, salıncaklar filan var, güzel yani.
  • physcos physcos  (19.08.13 01:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.